ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2015 | 11:45

Ίσως ήρθε η στιγμή να προσπαθήσω για μένα.

Μετά από χρόνια μιζέριας έρχεται εκείνη και δίνει νόημα σε όσα δεν πίστευα ότι ήταν αληθινά.Κι εγώ η ανόητη να επιμένω στην απόφασή μου να φύγω για Γλασκώβη.Κι όμως...αυτή μου η απόφαση δεν έχει να κάνει με εκείνη,αλλά με μένα.Κουράστηκα να μένω εδώ σε αυτή τη πόλη που μου έχει ρουφήξει κάθε σταγόνα ενέργειας και θετικής σκέψεως.Βαρέθηκα να είμαι το υποχείριο των γονιών μου και να δουλεύω για 400 ευρώ το μήνα χωρίς προοπτικές ανέλιξης.Είμαι 24 χρονών που να πάρει!Πρέπει να ζήσω για μένα.Συγχώρησέ με Κατερίνα..
1
 
 
 
 
σχόλια
αν εχετε και οι δυο δυνατα συναισθηματα,γιατι δεν το κυνηγαει και εκεινη να ερθει μαζι σου?ξερω είναι δυσκολο και ειναι μεγαλη θυσια!ομως προτεινε της το και δωστης χρονο να το σκεφτει/να προετοιμαστει!Ωστοσο,εχε στο νου σου οτι στο εξωτερικο υπαρχει μια διαφορετικη ζωη π οτι στην Ελλαδα και μπορει να βρεις αλλη και να ερωτευτεις ήγενικοτερα να αλλαξεις κατα πολυ ως ανθρωπος,να βρεις αλλες ασχολιες και ενδιαφεροντα.Αυτο δεν ειναι το τέλος αλλα μια νεα αρχη οποτε σε καθε περιπτωση μην απογοητευεσαι σκεψου οτι θα εισαι σε αλλη χωρα θα αποκτησεις νεες εμπειριες κ θα μαθεις τοοσο πολλα.
Scroll to top icon