ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2015 | 23:45

Σχετικά με το μέγεθος

Επειδή διάβασα και την εξομολόγηση παρακάτω εννοείται πως το μέγεθος μετράει και ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ μαλιστα!Και ό,τι κ να λένε διάφορες έρευνες πχ για να παρηγορησουν βασικά όσους δεν το χουν η μερικές γυναίκες που λένε ότι δεν παίζει να ρόλο το μέγεθος επειδή πολλές ντρέπονται να το παραδεχτούν ότι και να λέμε το μέγεθος είναι το σημαντικότερο!ωραία και η τεχνική και όλα τα γύρω γύρω αλλά αν δεν υπάρχει μέγεθος,θα μείνεις με το...στο χέρι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπον αυτο θα το πω οντας αρκετα πανω απο τον μεσο ορο, το μεγεθος μετραει μονο για τους ρηχους ανθρωπους. Δεν μπορεις να βαζεις ενα χ στο 50% των αντρων που ειναι κατω απο το μεσο ορο και δεν μπορεις να βαζεις χ και στο 50% των γυναικων που εχουν στηθος μικροτερο απο το μεσο ορο. Μονο οι βλακες σκεφτονται ετσι, παντα θα υπαρχει αυτο το 50% και απο τις δυο πλευρες μαθε να σεβεσαι λοιπον τους ανθρωπους οπως αυτοι ειναι και μην τους κανεις να νιωθουν ασχημα επειδη εχουν μεγαλη μυτη, ασχηματιστα ματια, ειναι κοντοι, ειναι φαλακροι, εχουν μικρα βυζια, μικρο πεος κτλ. Δεν το επελεξαν αυτοι να ειναι ετσι, αμα μπορουσαμε να επιλεξουμε θα ειμασταν ολοι μοντελα τωρα. Το μεγεθος μετραει ναι, αλλα το μεγεθος του μυαλου σου οχι των σωματικων σου χαρακτηριστηκων.Γεμισαμε με πορνους και πορνες..
Αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει γιατί είναι μια γενίκευση. Υπάρχουν και "στενές" γυναίκες που δεν μπορούν να πάνε με άντρα έστω και πάνω από τον μέσο όρο. Άλλο αν θα τις εντυπωσίαζε λοιπόν κάτι μεγάλο οπτικά και άλλο αν θα τις ικανοποιούσε όντως. Το τι ισχύει για εσένα σε λειτουργικό επίπεδο δεν μπορείς να πεις ότι ισχύει και για όλες. Το μεγάλο, πιστεύω είναι ελκυστικό για όλες τις γυναίκες, αλλά σε εμφάνιση. Σε λειτουργικότητα ίσως όχι.
Scroll to top icon