ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2013 | 17:35

ΣΕΞ

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους/όλες. Είμαι σε σχέση με μια κοπέλα σχεδόν 3 χρόνια. Ενώ σαν χαρακτήρας με ικανοποιεί απόλυτα και σε γενικές γραμμές ταιριάζουμε (παραβλέποντας τα μικρά προβλήματα και τους τσακωμούς που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι) τα πράγματα στο κρεβάτι είναι επιεικώς απογοητευτικά. Η φαντασία και το πάθος απο την πλευρά της είναι σχεδόν ανύπαρκτα , οι πειραματισμοί περιορίζονται σε εναλλαγές απο ιεραποστολικό στα 4 (οκ εχουμε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν της αρέσει τίποτα) ενώ τα κλασσικά σεξουαλικά αντρικά "φετιχ" (τελείωμα στο στόμα/στο πρόσωπο , πρωκτικό) είναι απλώς απαγορευμένα ταμπού που 'τα κάνουν μόνο οι πουτάνες' (κατ'εκείνη). Το πιο extreme που δέχτηκε να κάνει είναι το στοματικό σεξ (κι αυτό στη χάση και στη φεξη). Συν τοις άλλοις μετά απο 3 χρόνια προσπαθειών δεν έχω καταφέρει να την κάνω να φτάσει σε οργασμό παρά μόνο με το χερι. Επειδή δεν ειμαι από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν αντικείμενα έκανα υπομονή όλα αυτά τα χρόνια ελπίζοντας οτι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Μίλησα πολλές φορές μαζί της γι' αυτό το θέμα αλλά είναι κάθετη στα do's & dont's. Πλέον είμαι σε φάση απόγνωσης. Ενώ βλεπόμαστε σχεδόν καθημερινά κάνουμε σεξ 2-3 φορές το μήνα το πολύ γιατί απλώς δεν με ελκύει πια η ίδια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Βαρέθηκα!!! Δεν ψάχνω καμία πορνοσταρ να με τρελαίνει στο σεξ αλλά με όλες τις προηγούμενες σχέσεις μου που ηταν νορμαλ κοπέλες δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Ειλικρινα δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι σοβαρά να χωρίσω -αλλά απο την άλλη μου φαίνεται μικρόψυχο. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας κυρίως τις γυναικείες (αν υπάρχει κάποια που να μπορεί να κατανοήσει την εν λόγω κατάσταση) ή από άντρες που τυχόν είχαν παρόμοια εμπειρία. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συζήτησε το μαζί της. Ανοιχτά, χωρίς περιστροφές. Πες της τι άλλο θα ήθελες απο εκείνη. Να είσαι ξεκάθαρος απέναντι της. Αν δεις ότι δεν παει πουθενά, τότε ο χωρισμός θα είναι το πιο σωστό διότι οι αναβολές δημιουργούν αλλα προβλήματα.
Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν τα κάνει αυτά που λες. Απλά δεν τα κάνει μαζί σου και δεν ξέρεις πως να της τα βγάλεις. Είναι και λίγο κομπλεξική οπότε δεν βλέπω να φτιάχνει η κατάσταση. Ίσως πρέπει να βρεις καμία άλλη και να την χωρίσεις αυτήν.
Scroll to top icon