ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2015 | 21:04

Γυναίκες βοηθήστε, πρόκειται για μαλλιά! :P

Σκέφτομαι να βάψω τα μαλλιά μου! Είμαι 20 και δεν τα έχω ξαναβάψει ποτέ. Μου πάει και το φυσικό μου (καστανά σκούρα), απλά βλέπω που πολλά κορίτσια μεγαλύτερά μου έχουν κάνει αυτή την αλλαγή και πολλές είναι καμμία σχέση με πριν προς το πολύ καλύτερο. Δεν θέλω να τα βάψω ξανθά, καστανά απλώς να τα ανοίξω, πιο καστανά ανοιχτά δηλαδή γιατι τώρα είναι σχεδόν σαν μαύρα! Απλώς από την άλλη προς το παρόν λυπάμαι το φυσικό μου γιατι ξέρω ότι δεν θα μπορεί να επιστρέψει ακριβώς το ίδιο οπότε θα το κάνω όταν αποφασίσω και είμαι έτοιμη. Αλλά σκέφτομαι και το οικονομικό, γιατι εγώ δεν δουλεύω μόνο σπουδάζω. Θα χρειάζονται κάθε δύο μήνες ξανά βάψιμο που θα τα κάνω από καστανά σκούρο σε καστανά ανοιχτό;;; Υπάρχει περίπτωση να "ποτίσει" για πάντα το χρώμα που θα κάνω και να μην φεύγει ποτέ ή να φαίνεται λίγο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Τολμησε το! Ολα μια ιδεα ειναι... Και αν σκεφτεσαι το οικονομικο, σκεψου οτι και το ομπρε ειναι στη μοδα φέτος (χιουμοράκι ;) ).Τις αποριες που εχεις μπορει να σου τις λυσει καλυτερα μια κομμώτρια, παντως αυτο που ξερω ειναι οτι εδω δεν ποτιζει η περμαναντ, θα ποτισουν το κοκκινο και το μαύρο;; Το μονο προβλημα που εχουν αυτα τα δυο ειναι οτι το μαυρο δεν αλλαζει ευκολα (θα πρέπει να καψεις το μαλλι με ντεκαπαζ ή να το αφησεις να βγει το φυσικο), καιτο κοκκινο παντα θα ξερνάει (μεχρι να μακρυνει το μαλλι, οτι χρωμα και να περασεις απο πανω θα βγαζει μια ελαφρια εως βαρια κοκκκινιλα)
Επισης, μπορεις απλα να κανεις ανταυγειες απο μεσα στο χρωμα που θες. Δεν θα φαινονται ιδιαιτερα ωστε να χρηζουν ειδικης μεταχειρησης, αν κανεις λίγες και καλες, αλλα θα κανουν τη διαφορα !
Λοιπόν, σου μιλάει κοπέλα που βάφει μαλλί από τα 15 σαν ανταύγειες και από 16 κανονικά. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να αρχίσεις βαφές γιατί αντικειμενικά θα τα καταστρέψεις τα μαλλάκια σου. Οτι στην αρχή θα θέλεις πιο συχνά βαφή για να πιάσει το χρώμα ναι, εννοείται. Το αν θα ποτίσει εξαρτάται από το τι ακριβώς θα κάνεις.Αλλά αν δεν κάνω λάθος τα χρώματα που ποτίζουν είναι πιο πολύ τα κόκκινα και το blue black. Αν τελικά το κάνεις όμως θα πρέπει να τα προσέχεις πιο πολύ με μάσκες και τέτοια. Ελπίζω να βοήθησα λίγο!
Scroll to top icon