ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2015 | 15:31

μισανδρισμός

Δεν ξέρω πώς κατέληξα σε αυτή την κατάσταση..Μπα, ψέματα, ξέρω και πολύ καλά μάλιστα! - θυμάμαι καθαρότατα κάθε στιγμή ταπείνωσης που βίωσα από κάποιον άντρα και που φυσικά την μισή ευθύνη την έφερα κι εγώ, μιας κι ανεχόμουν αυτές τις εις βάρος μου συμπεριφορές.Και τώρα που πέρασα στο άλλο άκρο κι από ευκολόπιστο θύμα κατήντησα να νιώθω καχυποψία προς κάθε αρσενικό που συναντώ, όποιος κι αν είναι αυτός, τι κάνουμε λοιπόν τώρα;Ξέρω πως θα μου πείτε "δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι" και θα έχετε και δίκιο, αλλά πώς ρε γαμώτο να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους κι ειδικά στους άντρες όταν τα παθήματά σου σε έχουν κάνει τόσο φοβισμένη και καχύποπτη απέναντί τους;Έχω τρομάξει τόσο πολύ απ' όσα έχω πάθει και τρομάζω ακόμα περισσότερο στην σκέψη ότι μπορεί να εξαπατηθώ/πληγωθώ ξανά από κάποιον, αλλά παρ' όλα αυτά, δεν ξέρω πώς να σταματήσω να βλέπω τους πάντες γύρω μου ως πιθανούς εχθρούς.Καλοδεχούμενη η όποια συμβουλή σας. Από μόνη μου δεν ξέρω πώς να πράξω τελικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Άρχισε να κοιτάς και για κανένα καλό παιδί. Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι πάτε και μπλέκετε με μαλάκες (εν γνώση σας), αυτοί φυσικά σας φέρονται σαν σκουπίδια, κολλάτε μαζί τους και στο τέλος βρίζετε το σύνολο του ανδρικού φύλου γιατί δεν καταφέρατε να αλλάξτε τον μαλάκα κι αυτός σας φέρθηκε άσχημα. Επίσης φρόντισε να αποκτήσεις περισσότερη αυτοεκτίμηση.
Κατέληξες εδώ γιατί δε συγχώρεσες ποτέ τον εαυτό σου που σου συμπεριφέρθηκαν έτσι, ίσως γιατί πιστεύεις ότι πάντα οι άλλοι πρέπει να σου φέρονται όπως εσύ επιθυμείς.Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του έχουν φερθεί άσχημα κάποτε - οπότε σταμάτα να το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία. Κάθε σχέση έχει ρίσκο - πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθούμε με κάποιον ακατάλληλο. Αν το φοβάσαι τόσο πολύ, υπάρχει και η σιγουριά της μοναξιάς.
Scroll to top icon