ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2015 | 14:09

!!!!!

Ειμαι γκει και έχω αηδιάσει πραγματικά απο τους αλλους άντρες.Μπαίνω σε ενα σαιτ γνωριμιών γιατί δυστυχώς στην επαρχία δεν έχω αλλη επιλογή γνωριμίας. 99% που μιλάω το μόνο που θέλουν είναι σεξ.1ο μήνυμα που μου στέλνουν "γεια σου "2ο "είσαι για φαση" και με όσους εχω έρθει σε επαφή το μονο που ήθελαν ηταν σεξ κ τίποτα αλλο.Πραγματικά έχω απελπιστεί. Που πήγε το φλερτ, που πήγε η συναισθηματικη επαφή που πήγε το μυαλό; Δηλαδή το μόνο που τους ευχαριστεί ειναι αυτό που κάνουν κ τα ζώα;Πάντα έτσι ηταν οι άνδρες ή χάλασαν όλοι ξαφνικά;Έχω αηδιάσει και το χειρότερο είναι η απελπισία γιατί ποτέ δεν θα βρω έναν "ΑΝΘΡΩΠΟ"
2
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί χαλιέσαι; Μήπως είσαι ασεξουαλικός; (asexual)Το σεξ είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή του ανθρώπου. Στην άπω ανατολή έχει μέχρι και δική του θρησκεία. Στην αρχαιότητα ήταν συνηφασμένο με την τέχνη και συνώνυμο με την καλλιτεχνία, δείκτης ευημερίας, προόδου και πολιτισμού (κόρινθος, ρώμη, πομπηΐα)!Εξάλλου, κανείς ποτέ δε βρήκε τον έρωτα της ζωής του στην πρώτη προσπάθεια. Και οι εμπειρίες μετρούνε. Εξάλου καλύτερο είναι να είναι ο άλλος τίμιος και ειλικρινής μαζί σου εξαρχής, παρά να παίξει θεατράκι, να σε κοροϊδέψει, να σε πληγώσει και να σε προδώσει, ύστερα. Είτε στρέητ είτε οτιδήποτε άλλο.Παιδιά, το σεξ δεν είναι αμαρτία, δεν είναι δαιμονικό, δεν είναι χαρακτηριστικό ενός κακού ανθρώπου! Η υποκρισία όμως, ΕΙΝΑΙ, αντίθετα!
Scroll to top icon