ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2015 | 22:14

απόγνωση

Καλησπέρα... Είμα 1 χρόνο παντρεμένη, 40 ετώ δεν εχουμε ακομα παιδακι . Ο άντρας μου είναι το πρόβλημα.... Γενικά δε μου δίνει σημασία) ασχολειται συνεχεια με το facebook. Εμένα με υποτιμάει, να φανταστείτε δε κάνουμε ούτε έρωτα.).. Νιώθω μοναξιά και ατυχία. εγώ κατά καιρούς πέφτω σε κατάθλιψη. Εχω πολλές αυπνίες και αυτή η κατάσταση με έχει 'αρρωστήσει'.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε πως..συνεχισες μια σχεση και την εξελιξες/ατε σε γαμο χωρις να λαβεις υποψη τη συμπεριφορα του;Χωρις να συζητησετε αν εχετε κοινα ονειρα και σκοπους για το μελλον ωστε να πορευτειτε μαζι;Διοτι σιγουρα προυπηρχαν καποια σημαδια που να προμηνυουν τη συμπεριφορα αυτη, αλλα πιθανοτατα εως σιγουροτατα εκανες οτι δεν την εβλεπες.Τελοσπαντων, αφου το κανατε το βημα αυτο και συμβιωνετε πλεον και με χαρτι εκκλησιας απλα πιαστον και μιλα του!Πες αυτα που σκεφτεσαι, αυτα που σε κρατουν αγρυπνη, αυτα που σε πνιγουν, στεναχωρουν και μη χανεις αλλο χρονο..Τσεκαρε να δεις αν ειναι σε θεση να προσπαθησει εξισου για σενα.Βρες την πηγη που τον ωθει συμπεριφερεται ετσι.Και λυστε το μαζι.Μεταξυ μας...αν ισχυουν οσα λες κι απο τον πρωτο χρονο.Σκουρα τα πραγματα κουμπαρα!
Scroll to top icon