ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2015 | 22:46

απορία...

Βρήκα δουλειά μετά από 2χρονια ανεργίας αλλά για ένα μήνα μόνο!1\12 έως 31\12 εποχιακή δλδ.μου δίνουν για αυτό το διάστημα 680€ κ φουλ ένσημα..κ καταχάρηκα!!κ μου λένε όλοι σχεδόν...δεν αξίζει να χάσεις την κάρτα ανεργίας σου που είναι σε ισχύ 2χρονια για ένα μήνα δουλειάς.η απορία είναι η εξής:τι μου προσφέρει η καρτα 2χρονια τώρα?τρέχω κάθε τρίμηνο σαν το μ@κ@ στον οαεδ γιατί ούτε ηλεκτρονικά δεν γίνεται με τα κωλοσυστηματα τους .εσείς ρε φίλοι μου θα απορρίπτατε τη συγκεκριμένη δουλειά για να μην ακυρωθεί η κάρτα?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αναλογως γιατι την θες την καρτα.εγω πχ την κραταω για να περασω σε προγραμμα τ οαεδ για ν αποκτησω προυπηρεσια μιας κ οι μονοδικοι π μ καλουν πια ειναι εταιρειες τυπου μαρκετινγκ-πυραμιδες διχως μισθο,οσα βιογραφικα κ αν στελνω παντου.Κοινως αν δεν υπαρχει τετοιος λογος πηγαινε εστω κ εναν μηνα .Ειναι καλο να βλεπουν οι εργοδοτες πως κανεις κατι απτο να καθεσαι.
Scroll to top icon