ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2015 | 15:38

Δεν ειναι ξεκαθαρος απεναντι μου

Με συστηνει ως φιλη. Σε μενα λεει δεν υπαρχει φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα. Μου λεει οτι ειμαστε γνωστοι. Μου λεει πραγματα πολυ προσωπικα του και συζηταει μαζι μου τα προβληματα του. Μου εχει εμπιστοσυνη. Τον εχω ρωτησει αν μιλαει και με αλλες και μου εχει πει οχι. Μονο μαζι μου. Αραια και που υπαρχει και ερωτικη συνευρεση αλλα λεει δεν θελει σχεση. Κατα καιρους μου λεει οτι του αρεσουν καποιες κοπελες αλλα μονο για σεξ γιατι δεν τις θεωρει σοβαρες. Τι θελει απο μενα επιτελους; Αποφευγει παντα να μου πει. Τσακωνομαι μαζι του που δεν μου λεει και μου λεει γιατι νευριαζεις; Εχω απομακρυνθει πολλες φορες και παντα κανει κινηση να τα "ξαναβρουμε". Εχει πει οτι του αρεσει να συζηταμε.Οταν του ειπα εγω οτι μου αρεσει να συζηταμε, μου ειπε να θελω και αλλα πραγματα μαζι του. Δεν τον καταλαβαινω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ερωτικη συνερευση + παρεα = friends with benefitsΤα παραπανω + συναισθημα/προσωπικα = σχεση ολοκληρωμενηΚαταλαβες που εκανε το λαθος κ γτ τα εχει μπερδεψει στο μυαλο του?Λυση:Ειτε ξεκοβει να μοιραζεται μαζι σου τα προβληματα του/συναισθηματα του κ συνεχιζεται οπως εχει, ειτε μενετε ετσι κ ειστε μαζι.
Θέλει ακριβώς αυτο που έχει αυτή τη στιγμή...Κάποιον να μοιράζεται κάποια θέματα όταν έχει ανάγκη,να ξεδινει όταν του έρχεται, να έχει μια σταθερή βάση.Τι εννοεις τι θέλει?Απλά δεν το καταλαβαίνεις ,επειδή εσύ θες παραπάνω. Αυτός μια χαρά καλύπτεται(Απάντησα σε άσχετη εξομολόγηση ενώ ήθελα να απαντήσω σε σένα)
Scroll to top icon