ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2013 | 19:36

οοοουυυφ

παιδια βοηθεια! ειμαι 25,ντροπαλη και ανασφαλης μεχρι αηδιας!Φοβαμαι να πω την γνωμη μου,κοκκινιζω και ερχομαι πανευκολα σε αμηχανια με αποτελεσμα πολλοι να με θεωρουν κρυα και αντικοινωνικη ενω εγω απλα ντρεπομαι..Θα ηθελα να ειμαι πιο κοινωνικη στην παρεα και γενικα με τους γυρω μου ρε γαμωτο, και οχι να χρειαζεται να πιω 2-3 ποτηρακια οταν βγαινω για να μη φοβαμαι και να περναω καλα!Στεναχωριεμαι που αλλοι ειναι περιζητητοι ενω εγω ζητημα να εχω 1-2 φιλους..Πως μπορω να γινω πιο κοινωνικη και να αισθανομαι πιο ανετα?ειδικα οταν γνωριζω καινουρια ατομα φαινομαι ξινη ενω δεν ειναι ετσι..Πως να αρχισω κουβεντα δεν ξερω και τι να πω!Ακουω συμβουλες!
6
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή ήμουν/είμαι σε σχετικά παρόμοια φάση και είναι πολύ άσχημο, αν υπάρχει τρόπος και θες να μιλήσεις με κάποιον που το έχει κατα 90% ξεπεράσει (φιλικά και χαλαρά πάντα) δώσε ένα τρόπο επικοινωνίας, θα χαρώ πολύ να μοιραστώ τη δική μου ιστορία, παραείναι πολλά και διάφορα για να τα γράψω εδώ και μπορεί να μην ισχύουν στην περίπτωση σου. Και πριν προλάβουν οι καλοθελητές να ρίξουν αρνητικές και σχόλια έξυπνα δηλώνω εξαρχής ότι είμαι κάτοικος εξωτερικού :P
Τουλαχιστον δεν είσαι τόσο ντροπαλή ώστε να ντραπείς να παραδεχτείς ότι είσαι ντροπαλή! Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι απλά ειλικρίνεια χρειάζεται... Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι πώς θα πρέπει να κοιτάξεις, πώς θα πρέπει να σταθείς, τι θα πρέπει να πεις για να γίνεις αρεστή... Όπως εδω, είπες αυτό που είχες ειλικρινά να πεις και ξεκίνησε μια ωραία κουβέντα με ένα σωρό άγνωστους ανθρώπους. Απλά να είσαι ο εαυτός σου! Αν ο εαυτός σου είναι η ντροπαλή και λιγομίλητη, ας είσαι αυτή, δεν πειράζει! Μη μασάς και μη σκέφτεσαι ότι πρέπει να γίνεις κάπως. Αυτό που πρέπει, είναι να γίνεις ο εαυτός σου! Όλα καλά, μην μπαίνεις στη διαδικασία να προσπαθείς, απλά φέρσου φυσιολογικά!
Πρέπει να το δουλεψεις αυτό, δεν είναι διακόπτης να τον ανοίξεις ή να τον κλείσεις. Ισως μια επίσκεψη σε έναν ψυχολόγο να σε διευκόλυνε. Θα σου πρότεινα τη θεραπεία σχημάτων που είναι πιο διαδραστική. Θέματα για συζήτηση υπάρχουν πολλά, δουλεια, σπουδές, χόμπι, κτλ.
Απ οτι καταλαβαινω μαλλον νομιζεις οτι σε κοιτανε ολοι και ασχολουνται μαζι σου ( δεν το λεω ναρκισσιστικα). Δεν ειναι ετσι ομως.. Βαλε τον εαυτο σου στην θεση τους και θα δεις οτι κανεις δεν ασχολειται. Ειναι στο μυαλο μας , γιατι αισθανομαστε "ευαλωτοι". Η πραγματηκοτητα ειναι εντελως διαφορετικη ομως. Αισθανομαστε ντροπη με τον εαυτο μας..και νομιζουμε οτι επειδη κανουμε τετοιες σκεψεις, τις διαβαζουν οι αλλοι με αποτελεσμα να φοβομαστε οτι "θα αμς καταλαβουν" και μετα ντρεπομαστε ακομη περισσοτερο.Παιχνιδια του μυαλου ειναι ολα! Ε μην γινεις και αλκοολικη!!!!! Φιλικα! :)
Scroll to top icon