ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2015 | 02:21

Κορίτσια που αγαπάτε κορίτσια...!

Τι θα συνβουλεύατε μια κοπέλα (σχετικά ακόμα άπειρη στις σχέσεις) που θέλει να επαναφέρει τον ερωτισμό των πρώτων μηνών στη σχέση της; Θέλω να κάνω παιχνίδι, να τη φλερτάρω, να δω ξανά ότι την εξιτάρει το βλέμμα μου και μόνο, ότι της δημιουργεί ανυπομονησία, ότι κρέμεται από τις λέξεις μου..! Δεν ξέρω αν έχει σημασία να πω ποια είναι η > της σχέσης. Εκ πρώτης όψης όχι εγώ, αν και τελικά είμαι πιο μαλακός χαρακτήρας. :-) Θυληκές κι οι δυο. Ακραία ρομαντικές δε θα το έλεγα (δεν θα της έκανα πικνίκ με κεράκια, καρδούλες και κονφετί), σίγουρα όμως σε απόλυτη αποκλειστικότητα. Θέλω να φέρω πίσω λίγη από την παλιά μας... θα πω >... Να την κερδίσω από την αρχή! Αυτό εξομολογούμαι!
2
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω ότι το κλειδί για να κερδίσεις έναν άνθρωπο από την αρχή, όπως λες, (στην προκειμένη περίπτωση τη σύντροφό σου) είναι να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δεδομένος και να αντιμετωπίζεις την κάθε ημέρα σαν ξεχωριστή. Κλισέ, αλλά ισχύει. Δείξε της ότι είσαι δίπλα της, ότι τη νοιάζεσαι, αφήνοντάς της χώρο να "ανασαίνει" πρωτίστως. Μικρές χειρονομίες που φανερώνουν ότι τη θέλεις είναι επίσης ευπρόσδεκτες πάντα, όπως και καμια πρωτοτυπία πχ στο σεξουαλικό κομμάτι, όπως ειπώθηκε πριν! Δε χρειάζεται βασικά να αγχώνεσαι, όταν αισθάνεσαι ότι ποθείς και αγαπάς το σύντροφό σου όλα έρχονται από μόνα τους συνήθως, ξεχνάς μυστικές "συνταγές" και καλούπια ;)
Αφού δεν είστε ρομαντικές,δοκίμασε να την εκπλήξεις με κάτι νέο στον σεξουαλικό τομέα!Εσύ που την ξέρεις μπορείς να σκεφτείς τι μπορεί να είναι αυτό.
Scroll to top icon