ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2015 | 09:10

Το κακό του να είσαι ξένος...

Καλημέρα!Έχω γνωρίσει εδώ και λίγο καιρό ένα αγόρι και βγαίνουμε.Χτες έκανε μεγάλη φασαρία γιατί δεν του ειπα από το πρώτο ραντεβού ότι οι γονείς μου είναι από την Αλβανία. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, σπούδασα εδώ και αυτή την στιγμή διδάσκω σε Έλληνες την γλώσσα τους..Έχω μάθει από πολύ μικρή τι είναι ο ρατσισμός , καθώς έμενα σε μικρή κοινωνία , αλλά χτες έφαγα μεγάλο χαστούκι. Κατά δήλωσην του, ακόμα και να έχουμε δεθεί δεν θα πάει παρακάτω η ιστορία αυτη στο μέλλον γιατί οι γονείς του δεν θα το δεχτούν. Άκουσον άκουσον,άνθρωπος 28 χρονών.. Αλλά βέβαια κάποιους τους πονάει μια γυναίκα, ένας ξένος, ένας χοντρός, ένας φτωχός να είναι καλύτεροι από αυτούς. Δεν ξέρω τι να κάνω πια, γιατί άρχισα να νιώθω όμορφα μαζί του..Είναι κατι το προδιαγεγραμένο..Β,24 ετών παρά κάτι μέρες..
2
 
 
 
 
σχόλια
Απ που ακριβώς συμπέρανες "Αλλά βέβαια κάποιους τους πονάει μια γυναίκα, ένας ξένος, ένας χοντρός, ένας φτωχός να είναι καλύτεροι από αυτούς" οτι το αγόρι σου σε θεωρεί καλύτερη του και πονάει μάλιστα και για αυτό?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon