ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2015 | 11:50

Κατάλοιπα και κόμπλεξ!!

Έχοντας τελειώσει μια κατά γενική ομολογία "καλή σχολή" που μου επέτρεψε να βρω μια δουλειά των τριακοσίων ευρώ, αναρωτιέμαι.. Όλοι αυτοί που μου τη λένε για καλή τι εννοούν; Με ρωτάνε κιόλας κάποιοι τι μας μάθαιναν, από περιέργεια ή για να εξακριβώσουν ότι όντως σπούδασα εκεί (δε μου το έχουν μάλλον) και η αμήχανη στιγμή όπου εγώ απαντά με ορολογίες και μετά νομίζουν ότι τους βλέπω αφ'υψηλού και από πάνω!! Με όσους συναναστρέφομαι δε, οι περισσότεροι έχουν φροντίσει να πάρουν και δεύτερο πτυχίο για να δείξουν τι; Οτι το ένα δικό μου δε φτάνει; Αυτά κάθομαι και σκέφτομαι, σωστά ή λάθος.. Δεν έχω τη δυνατότητα και για πολλά πράγματα από οικονομικής απόψεως και αναπόφευκτα νιώθω μειονεκτικά, παρόλο που έχω αποκτήσει μια όποια πείρα στη δουλειά μου!Τουλάχιστον ξαλάφρωσα που τα εξομολογήθηκα!!
1
 
 
 
 
σχόλια
"Με όσους συναναστρέφομαι δε, οι περισσότεροι έχουν φροντίσει να πάρουν και δεύτερο πτυχίο για να δείξουν τι; Οτι το ένα δικό μου δε φτάνει;"(Θέλω να) πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που μπαίνει στη διαδικασία να σπουδάσει σε δεύτερη σχολή, να παιδευτεί κ να πάρει πτυχίο με σκοπό να εντυπωσιάσει κάποιον άλλο !Μη νιώθεις μειονεκτικά για την οικονομική σου κατάσταση.Η πλειοψηφία αντιμετωπίζει δυσκολίες.Επίσης, καλό είναι να μη συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους γύρω μας-είναι παγίδα. Οκ, μπορεί ο περίγυρός σου να 'χει πιο κερδοφόρες δουλειές από 'σενα, αλλά σου εγγυώμαι πως υπάρχουν άτομα που θα 'θελαν να βρίσκονται στη δική σου θέση. (ανειδίκευτοι, άνεργοι κτλ)Τέλος, το θεωρώ αυτονόητο, αλλά θα το αναφέρω: Η αξία μας δεν κρίνεται από το εισόδημά μας. Ο μισθός που παίρνεις δε σημαίνει ούτε πως είσαι ανεπαρκής, ούτε πως δεν είσαι ικανή. Ίσα ίσα είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της εποχής. Πολλοί απόφοιτοι 'δύσκολων' σχολών συμβιβάζονται με χαμηλόμισθες εργασίες για βιοποριστικούς λόγους.
Scroll to top icon