ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2015 | 18:40

Γαμώ την ζωή μου; Οχι και τοσο ωραιος τιτλος....

Λοιπόν...Μπήκα εντελώς τυχαία σε αυτήν την ιστοσελίδα .Απλά έβαλα στην αναζήτηση > και έτσι εμφανίστηκε στις επιλογές μου. Παρόλα αυτά έχω και εγώ να ομολογήσω κάτι, έκτος από το γεγονός ότι είμαι δεκαεφτά και δεν εχω κανει ακομα σχεση, νομιζω οτι αυτο το καταλάβατε ήδη. Είναι αυτο το παιδι απο το σχολειο που μου αρεσει παρα πολυ , αλλα εκεινος προφανως δεν με θελει... Οταν δεν με αγνοει παντελως, μου μιλαει με αποτομο τροπο, χωρις να του εχω δωσει αφορμη. Ηξερα οτι του αρεσει μια αλλη κοπελα, ομως εκεινη τον φτυνει, ειναι μαζι του ολη την ωρα χωρις να την ενδιαφερει ερωτικα, απλα και μονο επειδη δεν εχει φιλους και αυτος την ακολουθει σαν σκυλακι. Προσφατα τα εφτιαξε με τον κολλητο του, τον ΚΟΛΛΗΤΟ του (φιλος να σου πετυχει) και εκεινος συνεχιζει και να μιλαει στον φιλο του κανονικα και σε εκεινη σαν να μην συμβαινει απολυτως τιποτα. Εχω μαθει οτι ουτε και εκεινος δεν εχει κανει κατι με κοπελα και παρολα αυτα δεν με θελει, δηλαδη ποσο μπαζο παιζει να ειμαι¨; Το κερασακι στην τουρτα ...εγω ειμαι παντα ευγενικη μαζι του και εκεινος με ειρωνευεται και με κανει να νιωθω χαλια, ουτε που με κοιταει και οταν ειμαστε στην ιδια παρεα και μιλαει για παραδειγμα με το παιδι που ειναι ακριβως διπλα μου, κανει σαν να μην υπαρχω. Ξερω οτι αν μου εδινε μια ευκαιρια, η σχεση μας θα ηταν πολυ καλυτερη. Και τελοσπαντων εγω δεν του ζηταω τιποτα, απλα να ειμαστε φιλοι, να μην με κανει να νιωθω οτι του ειμαι βαρος και οτι απλα δεν θελει να υπαρχω ....ΓΑΜΩ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Συγνώμη, γιατί να μην τα φτιάξει η κοπέλα με τον κολλητό του δηλ, που το λες και με κεφαλαία;.. Σιγά το πράγμα, ο,τι θέλει θα κάνει ο καθένας. Εν τω μεταξύ η κακομοίρα ούτε ΚΑΝ είχε δείξει ενδιαφέρον γι' αυτόν τον τύπο που γουστάρεις εσύ. Τώρα, όσον αφορά στον τελευταίο, μίλα του, κάνε μια νύξη κι αν σε σε γουστάρει θα το καταλάβεις. Αν ναι, καλώς. Αν όχι, πάμε γι ´άλλα. Και σταμάτα να κλαψουρίζεις ότι δεν έχεις κάνει ακόμη σχέση, μικρή είσαι!Μην ξεχνάς, όσο διαβάζεις τα μαθήματά σου, να διαβάσεις και τίποτα για τον εσωτερικευμένο μισογυνισμό που μάλλον έχεις.
Scroll to top icon