ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2015 | 05:59

Έχω χάσει ήδη 15 κιλά σε 2 μήνες

Όσο δλδ είχα να δω μια φίλη μου. Ήμουν 90 και ειμαι 75 με 1.73 ύψος. Βρεθήκαμε κ δεν μου είπε τίποτα. Εχω αλλάξει νούμερο στα ρούχα κ μου το είπανε όλοι για τη διαφορά. Κάποια στιγμή μου λέει άλλαξες χτένισμα? Εννοείτσι πως όχι... είναι το ίδιο μαλλί που έχω χρόνια. Τη ρωτάω μήπως είδες απλά μια αλλαγη κ μπερδευτηκες? Δεν είναι τα μαλλιά μου. Με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω κανοντας γκριμάτσα "δε βλεπω τίποτα". Της λέω έχασα 15 κιλά... Παύση... α ναι? Με ξανα κοιτάει... Της λέω πλάκα μου κάνεις τώρα που δεν κατάλαβες τίποτα? Μμμμ για να σε ξανα δω... Ναι ναι εχασες... με μια ειρωνία. Ήθελε να με χαντακώσει.Μου χάλασε τη ψυχολογία κ ήταν αυτή που μου έλεγε πως πρέπει να χασω κιλά. Δεν το περίμενε? Μήπως πριν της άρεσε που ήμουν έτσι για να υπάρχει σύγκριση κ να φαίνεται καλύτερη μπροστά μου? Τι άτομα υπάρχουν γαμώτο? Πόση κακία έχεις μέσα σου κοπελιά? Σου άρεσε τελικά όπως ήμουν πριν χάλια κ δεν περθμενες να δείς τέτοιο αποτέλεσμα.Λοιπόν πείσμωσα πιο πολύ κ θα χάσω άλλα τόσα κ αν τυχόν κ μου πεις ότι αδυνάτισα θα σου πω" τι λες καλέ ιδέα σου". Κρίμα.. κατάλαβα τελικά πολλά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κακία και ζήλια, μην ψάχνεις το γιατί.Μην δείξεις όμως ότι σε πείραξε, αυτό θα είναι η τροφή της.Απόλαυσε το, πάντα χαμογελαστή και άστη να βράζει στο ζουμί της. ☺
Βρε μη δίνεις σημασία σε κακεντρεχή σχόλια κ συμπεριφορές.Μην το ψάχνεις. Υπάρχουν όντως κακοί άνθρωποι. Καμιά φορά τους έχουμε δίπλα μας κ δεν το συνειδητοποιούμε.Εστίασε στα δέκα καλά σχόλια που άκουσες κ ξέχνα το ένα κακό.Συνέχισε την προσπάθεια. :)
Μπράβο που προσπαθείς και έχεις αποτέλεσμα. Δεκαπέντε κιλά σε δύο μήνες είναι μεγάλος αριθμός και μην πιεστείς να χάνεις με τόσο γρήγορο ρυθμό. Είσαι ήδη σε πολύ καλό δρόμο. Το ζητούμενο είναι να διατηρείς τη σιλουέτα που αποκτάς σιγά-σιγά και να την ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!Καλέ η "φίλη" μια κακοπροαίρετη κοπέλα με κόμπλεξ είναι. Μια χαρά το κατάλαβες. Σου έλεγε για τα κιλά σου ώστε να χαντακώνεσαι εσύ και να ανεβαίνει εκείνη. Τώρα της χάλασες το όνειρο και δεν ξέρει από πού να πιαστεί. Θα βρει βέβαια άλλα πράγματα να σχολιάζει, αλλά, αυτό θα κάνεις; Θα κρέμεσαι από τα χείλη μιας κομπλεξικιάς; Σε παρακαλώ...Ζήσε και ευχαριστήσου αυτά που κατέκτησες!
Scroll to top icon