Την παρέμβαση της πολιτείας για τον Αμβρόσιο ζητά το Ποτάμι

Την παρέμβαση της πολιτείας για τον Αμβρόσιο ζητά το Ποτάμι Facebook Twitter
10

Την άμεση παρέμβαση της πολιτείας μετά το ομοφοβικό παραλήρημα του Αμβρόσιου ζητά το Ποτάμι, σε ανακοίνωση που υπογράφει ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης.


 «Αφού η Εκκλησία της Ελλάδας διστάζει να συμμαζέψει τα του οίκου της και να εγκαλέσει τον αχρείαστο 'ζηλωτή', η Πολιτεία οφείλει να δράσει άμεσα» αναφέρει η ανακοίνωση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 
«Δυστυχώς, μόνο έκπληξη δεν προκαλούν πια τα λόγια 'αγάπης και ανεκτικότητας', που εκτοξεύει με κάθε ευκαιρία ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

» Αυτή τη φορά η φλογερή ρομφαία του 'γνήσια' χριστιανικού πνεύματός του, στοχοποιεί μια πάγια κατάκτηση των υπόλοιπων κανονικών ευρωπαϊκών χωρών, η οποία έχει χαρακτηριστικά καθυστερήσει να έλθει και στην Ελλάδα, αυτή του Συμφώνου Συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

» Εκτός από τους ομοφυλόφιλους /'ξεφτιλισμένους', ο σταυροφόρος Μητροπολίτης καταδικάζει εκ των προτέρων και όλους εκείνους τους βουλευτές /'ελαττωματίες, ανθρωπάρια, αποβράσματα της Κοινωνίας και ενεργούμενα των Δυνάμεων του Σκότους', που προτίθενται να ψηφίσουν το προσφάτως εισαχθέν στη Βουλή νομοσχέδιο.

» Αφού η Εκκλησία της Ελλάδας διστάζει να συμμαζέψει τα του οίκου της και να εγκαλέσει τον αχρείαστο 'ζηλωτή', η Πολιτεία οφείλει να δράσει άμεσα. Ο ισχύων αντιρατσιστικός νόμος πρέπει τάχιστα να τροποποιηθεί, ώστε αντί να ποινικοποιεί την επιστημονική έρευνα καθώς και την τέχνη, που οδηγεί σε 'μεσαιωνικές' δίκες, όπως στην περίπτωση του καθηγητή Ρίχτερ, να αντιμετωπίζει και όλους όσοι από δημόσια θέση καλούν σε βία, διαχωρίζοντας τους πολίτες με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

» Στα 'Φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους!' του 'σεπτού' Μητροπολίτη, ο πολιτικός κόσμος της χώρας οφείλει να απαντήσει θεσμικά, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις: 'Τροποποιούμε τον αντιρατσιστικό νόμο και αφήνουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της…'»

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM