ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2015 | 02:38

Είμαι αντικειμενικά "ωραία "

δεν προκαλώ και δε φαίνομαι εύκολη.και λοιπόν όχι, δεν πιστεύω πια στο 'περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'.όποιος άντρας γνωρίσω πρώτα κάνει κίνηση να μου την πέσει. έπειτα όταν τρώει άκυρο μαζεύεται. εκεί καταλαβαίνω ποιος ήθελε περισσότερο και ποιος λιγότερο. όλοι όμως, το πηγαίνουν προς τα εκεί σε πρώτη φάση.δεν πιστεύω ότι αυτό λέει απαραίτητα κάτι για μένα αλλά ίσως λέει για τους άντρες. όλοι μα όλοι όμως; δεν μπορεί να είναι όλοι πέφτουλες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο τίτλος που έγραψες προδιαθέτει αρνητικά τον αναγνώστη απέναντι στην εξομολόγησή σου και αυτό αντικατοπτρίζεται από τις πολυάριθμες αρνητικές ψήφους που δέχθηκε.
Δηλαδή πως καταλαβαίνεις ποιος ήθελε περισσότερο και ποιος λιγότερο? Πρέπει να καταλάβεις ότι με το 1ο άκυρο ο άλλος συνήθως θα φύγει γιατί απλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Ειδικά αν ζεις σε μεγαλούπολη με περισσότερες επιλογές. Επίσης, τι εννοείς ότι όλοι είναι πεφτουλες; Ρόλος μας είναι "να το πηγαίνουμε εκεί". Εσύ αν έβλεπες έναν ωραίο άντρα π.χ το μόνο που θα σε ενδιέφερε θα ήταν μια απλά φιλική σχέση μαζί του; Για σκέψου...
Ίσως είναι ιδέα μου αλλά οι άνθρωποι με πιο ανεπτυγμένη πολιτιστική ζωή κ μορφωτικό επίπεδο, μαθαίνουν τουλάχιστον να είναι πιο διακριτικοί. Αν είσαι ωραία γυναίκα ή ωραίος άντρας θα σε προσέξουν αλλά το πώς θα εκφραστεί κανείς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.
Scroll to top icon