ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2015 | 20:11

όνειρα.

Τον είδα πριν 2 χρόνια... Κοιταζομασταν κάθε φορά που περνούσε να πάει κάπου..μια φορά έτυχε και μιλήσαμε.. Το προβλήμα και το περίεργο είναι πως εδώ και πολύ καιρό τον βλέπω κάθε βράδυ στο όνειρό μου, σε διάφορες στιγμές.. Δεν αισθάνθηκα ερωτευμένηη να μου αρέσει.. Απλά δεν μπορω να εξηγήσω πως ένας άνθρωπος που δεν ξέρω τίποτα για αυτόν που απλά μέσα σε 2 χρόνια έχουμε μιλήσει μια φορά για κάτι που έψαχνε και με ρώτησε και συνολικά τον έβλεπα για 6 μήνες και έχω να τον δω πολύ καιρό τώρα και εγώ ξυπναω πάντα και έχω δει πάλι αυτόν τον άνθρωπο πρωταγωνιστη στα όνειρα μου,είτε ως φίλο,είτε σαν σχέση είτε σαν άγνωστο.. Μπορεί κάποιος ν μ απαντήσει??
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι πολύ πιθανό να τον έχεις συνδυάσει με κάποια συναισθήματα που ένιωθες τότε και ίσως νιώθεις και αυτή την περίοδο, ή συναισθήματα που ένιωθες και τώρα εκλίπουνΕπίσης μπορεί να μην έχει σχέση με συναισθήματα αλλά με ανθρώπους ή καταστάσεις αλλά μάλλον έχεις κάνει κάποια ασυνείδητη σύνδεση.Επίσης μπορεί να σου λέω και βλακείες, ιδέα δεν έχω! Πάντως για το οτι είναι επαναλαμβανόμενα ευθύνεται σίγουρα οτι έχεις άγχος και ένταση για ό,τι και αν συμβολίζει για εσένα το όνειρο, όποια και αν είναι η βάση του.
Συβήθως όταν ονειρευόμαστε κάποιον δεν έχει νακάνει με αυτόν τον άνθρωπο καθεαυτό ως σύνολο αλλά με κάποιο χαρακτηριστικό του. Εκπροσωπεί κάποιο χαρακτηριστικό που έχεις εσύ και θέλεις να αποδεχθείς, να βελτιώσεις ή να αποβάλεις. Εσένα την ίδια συμβολίζει.Επίσης μπορεί υποσυνείδητα να τον έχεις διαλέξει στα όνειρα σαν κάτι «ιδεατό», πώς είναι ο Ken της Barbie; Δηλ, διάλεξες να βλέπεις κάποιον που δεν ξέρεις ώστε επάνω στη φάτσα του να προβάλεις ό,τι θέλεις. Ως προς το ότι το όνειρο είναι επαναλαμβανόμενο , προφανώς ότι συμβολίζει κάτι που σε απασχολεί για πολύ καιρό ή ένα σημαντικό μήνυμα που θέλει να σου περάσει το υποσυνείδητο το οποίο δεν έχεις καταλάβει τελείως και συνεχίζει να σου το στέλνει μέχρι να το καταλάβεις πλήρως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon