ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2015 | 12:11

ο μεγαλυτερος μου φοβος γινεται πραγματικοτητα

μενω σε αλλη χωρα και ηρθα Ελλαδα για τα Χριστουγεννα και αναγκαστικα πρεπει να γυρισω πισω και να κανω εκει Πρωτοχρονια.εκει δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ!!! μα κανεναν ομως!!!θα ειμαι ολομοναχη! η μια φιλη που εχω εκει επιστρεφει πισω στη χωρα της μονιμα και η αλλη μαλλον θα ερθει Ελλαδα για τις γιορτεςΠειτε μου τροπους να περασω αυτες τις ημερες οσο πιο ανωδυνα γινεται...(ηδη απο εχτες κλαιω ασταματητα που το καταλαβα)
2
 
 
 
 
σχόλια
έχω βρεθεί στη θέση σου και ενώ φοβόμουν διαπίστωσα πόσα όμορφα πράγματα μπορούσα να κάνω εκείνη τη μέρα..ότι ήθελα βασικά!αν το καλοσκεφτείς ο μόνος λόγος που βγαίνουμε έξω αυτή τη μέρα είναι επειδή αλλάζει ο χρόνος και όχι για να βρεθούμε με φίλους. Τόσες μέρες έχει ο χρόνος.Διάλεξε μια και βγες με φίλους και κάντε οτι θα κάνατε εκείνη την μέρα.Τι άλλαζει λοιπόν>Τίποτα.Μόνο η μέρα που μας έχουν επιβάλλει να μαστε χαρούμενοι...Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αυτό που λέω αλλά δεν μπορώ να στο εξηγήσω πιο συνοπτικά.Αμά θέλεις στείλε μου το μειλ σου να μιλήσουμε....Εύχομαι πάντως να περάσεις αυτές τις μέρες όπως εσύ θέλεις :)
Scroll to top icon