ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2015 | 01:27

Φασίστας

Έχω έναν φίλο στο facebook, που ήμασταν παλιοί συμφοιτητές, και την ημέρα εκείνη που έγινε η ψήφοφορία για το Συμφωνο Συμβίωσης, όπου και τελικά ψηφίστικε θετικά, έκανε συνεχώς αναρτήσεις στο facebook, εκδήλωνοντας αρνητικά σχόλια με υποτιμητικό και χυδαίο τρόπο. Μπήκα στο profile του, για να δω αν έχει κάνει καμία νέα ανάρτηση περί αυτού, και επίσης αν έχει πάρει κάποιο like ή σχόλιο από δικούς μου γνωστούς/φίλους, είτε αρνητικά, είτε θετικά. Υπήρχαν όμως θετικά σχόλια από αγνώστους προς εμένα. Δυστυχώς ή ευτυχώς από "δικά μου" άτομα, δεν υπήρξε συμμετοχή. Σήμερα όμως, που ξαναμπήκα στο profile του, όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει, τις έιχε σβήσει. Στην αρχή, όταν διάβασα τις σχετικές αναρτήσεις, είχα εκπλαγεί γιατί δεν περίμενα το άτομο αυτό να είχε αυτές τις απόψεις, αλλά μετά από λίγο, θυμήθηκα ότι το είχε ξανακάνει στο παρελθόν. Δηλαδή, εκδήλωνε την απέχθειά του προς τους ομοφυλόφιλους (πάντα με χυδαίο τρόπο) και έπειτα μετά από δύο-τρεις μέρες τα έσβηνε όλα.Μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο, ένα άτομο το κάνει αυτό; Για να μην χαλάσει την "εικόνα" του; Μα, αυτό το έχει ήδη κάνει, όπως πρόλαβα εγώ να δω αυτά που έγραψε, άλλο τόσο μπορεί να το δει και ο οποιοσδήποτε φίλος του στο facebook. Εκτός κι αν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις τις έχει αποκρύψει από συγκεκριμένα άτομα, συμπεριλμβανομένου κι εμένα. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι, ότι είναι, ύπουλος/πονηρός (φαίνεται και στη φάτσα του αυτό, άλλωστε), ανώριμος αλλά και ηλίθιος. Στην αρχή σκέφτηκα να τον διαγράψω/μπλοκάρω αλλά αμέσως μετά λέω, keep your friends close, keep your enemies closer. Ωστόσο, μπορεί να έχει και αυτός, το ίδιο σκεπτικό, διότι εγώ έχω κάνει σχετικές αναρτήσεις, υπέρ όμως των ομοφυλοφίλων.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μαλλον εσυ εισαι ο ανωρημος φιλε μου γιατι τον αποκαλεις φασιστα επειδη λεει ανοιχτα την γνωμη του!!!Δημοκρατια εχουμε ειτε σαρεσει ειτε οχι,δεν γινετε να βλεπεις μονο οτι σου αρεσει!! μαθε να σεβεσε και την γνωμη του αλλου ακομα και οταν ειναι κατα σε κατι που εσυ εισαι υπερ.
Κάνεις μεγάλο λάθος, Jeff. Δεν είναι μια γνώμη όπως "πιστεύω ότι σύντομα θα ξεσπάσει εμφύλιος στην τάδε χώρα" ή "πιστεύω ότι σου πάει αυτό το ρούχο". Όταν ο άλλος είναι ρατσιστής κι ακυρώνει τα δικαιώματα των συνανθρώπων του τότε δε "σεβόμαστε" τη γνώμη του επειδή έχουμε δημοκρατία. Τουναντίον, παλεύουμε να επικρατήσει το δίκαιο γιατί αυτό είναι δημοκρατία!
Οταν φτανεις σε αυτο το σημειο σημαινει οτι εχεις αγανακτησει με αυτα που γινονται,πρωσοπικα δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφυλους αλλα ειμαι και εγω κατα στο να υοθετουν παιδια,να παντρευονται και να μας το παρουσιαζουν σαν κατι το απολυτα φυσιολογικο...Αν το σκευτητε καλα τα μικρα παιδια που δεν ξερουν και δεν μπορουν να καταλαβουν πολλα σε αυτην την ηλικια αν βλεπουν τετια πραγματα θα καταληξουν να μην γνωριζουν τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι.Λογικο ειναι πανω στα νευρα ο αλλος να βριζει και να μην σεβετε κανεναν γιατι πολυ απλα ουτε αυτοι σεβονται αυτον...Αυτο που με τρελενει ειναι οτι αποκαλειτε καποιον φασιστα και ρατσιστη επειδη δεν δεχετε κατι που ειναι αφυσικο και του το πλασαρετε σαν φυσιολογικο....
Scroll to top icon