ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2015 | 00:21

Κρισεις εφηβειας-σας μισω ολους.

Μισω το γεγονος οτι κανεις δεν καταλαβαινει ποτε ειμαι χαλια.μισω ακομα περισσοτερα,οσους μας το δημιουργειτε αυτο και κοιμαστε στο συννεφο της τελειοτητας σας.εγω κι αλλοι πολλοι- ή μαλλον αρκετοι-δεν σας βλέπουμε ως το τελειο,για αυτο ξυπνηστε. Απευθυνομενη προς ολους τους "ανθρωπους",που μονο ετσι δεν ονομαζομαστε ολοι πλεον,αναρωτηθηκατε ποτε τι κανει ο συνανθρωπος;στην καλυτερη περιπτωση,αναρωτηθηκατε μονο για την κολλητη/ο σας.και μετα κατηγορειτε καποια σαν εμένα λεγοντας με "επαναστατρια". Η αληθεια ειναι πως η μονη διαφορα μου με τους υπολοιπους ειναι πως δεν με νοιαζει αν δεν εχω φιλους,αν δεν εχω φινα,λεφτα,σταρμπκς κι ολα τα σχετικα. επιλογικα,ειμαστε ολοι προβληματα ,ευαισθητοι ή αναισθητοι ολοι μας έχουμε. Μικρα,μεγαλα,υπαρκτα κι ανυπαρκτα. Ολοι καθεστε και αναλυεται τα προβληματα σας σε αγνωστους στο lifo,στο ask και σε ολες αυτες τις αηδιες.οταν θα γερασετε τι θα λετε στα εγγόνια σας;ημουν φινο γκομενακι για τι ημουν αναισθητη κι επνιγα τα αισθηματα μου σε εφαρμογες;ξυπνηστε οσο ειναι νωρις.δεν το λεω με κακια.το λεω επειδη εχω βαρεθει.το ιδιο θα επρεπε να ειχατε κανει κι εσεις.καλα αργοπορημενα Χριστούγεννα. *μην τρεξετε ολοι στο Α.Δ.εχω κλειδωσει την πορτα πλεον.λιγοι νιώθουν.
1
 
 
 
 
σχόλια
τελικα υπαρχει ακομα ελπιδα στον κοσμο..εσεις που μεγαλωνετε σε αυτην τη γενια που σας εχουν αποβλακωσει με αηδιες.που τα παιδια πλεον δεν παιζουν στις πλατειες αλλα μπροστα απο ενα πισι,κινητο,ταμπλετ. ευτυχως αποτι βλεπω υπαρχει και σκεπτομενη νεολαια.
Scroll to top icon