ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2015 | 08:17

Η πιο ακατανοητη πραξη..

..που μπορει να κανει ενας ανθρωπος ειναι να φερει παιδια σε αυτον τον κοσμο..
4
 
 
 
 
σχόλια
Οκ αλλά κάτι περισσότερο θα υπάρχει στη ζωή....ξεκινά να ψαχνεις κ κατι θα βρεις.κ να θυμάστε:"καλομελετα κ έρχεται"και"ή γκρίνια φέρνει γκινια"ο λαός τα λέει...καλή χρόνια με πολλά παιδιά..:)
Καραταυτιζομαι. Τοσα εχουν αλλαξει με την παροδο των χρονων ομως αυτη η ακατανοητη αναπαραγωγη ειλωτων συνεχιζεται. Πικρες-απογοητευσεις-δουλεια-υποχρεωσεις-σπιτι-λιγα πραγματα που σε κανουν προσωρινα να ξεχνας ολα τα προβληματα και να ελπιζεις σε κατι καλυτερο- ξανα τα ιδια, η ιδια ρουτινα- θανατος. Γιατι αναπαραγουμε την δυστυχια, την φτωχεια και διαιωνιζουμε ετσι τον καπιταλισμο? Καλυτερα να κανουν παιδια μονο οι πλουσιοι..
Απ όλες τις ανθρώπινες πράξεις αυτή είναι ή πιο ακατανοητη... Ναι.τι λέτε μωρέ...το σκεφτήκατε;κ στους παγκόσμιους έκαναν παιδιά.κ σεις καπως ετσι υπαρχετε,έτσι είναι ή ζωή... κ ίσως τα παιδιά είναι ή μόνη ελπίδα για το μέλλον.ίσως πρέπει κ σεις να την βρείτε.καλή χρόνια.
Scroll to top icon