ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2015 | 11:37

ΒΟΗΘΕΙΑ

προσφατα ανακαλυψα οτι ειμαι λεσβια..πως θα το πω στον πατερα μου;να του πω το γνωστο οτι εχω καρκινο στα οστα και μετα να το παρω πισω και να του πω ..οχι ..οχι μπαμπα μη φοβασαι..ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΣΒΙΑ και τωρα μπορω να υιοθετησω και παιδι ..;;;;!!!!η απλα να το ανακοινωσω χωρις τζιριτζαντουλες;;;αχ πειτε μου...ευχαριστω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κατ'αρχάς μην πανικοβάλλεσαι και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, ειδικά αν είσαι μικρή σε ηλικία. Η ζωή σου δεν τελειώνει σήμερα ή αύριο. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε ανακοίνωση πειραματίσου και δες πραγματικά από ποιο φύλο ελκύεσαι :) Να περνάς όμορφα και καλή Πρωτοχρονιά σου εύχομαι!
εφοσον προσφατα το ανακαλυψες,κατσε λιγο καιρο να συνηδητοποιησεις καποια πραγματα για σενα και γενικα πανω σε αυτον τον τομεα και μετα μπορεις να κανεις καλυτερη συζητηση μαζι του.
επισης προτεινω νατο πεις απευθειας να μην ξεκινησεις μετο εχω καρκινο χαχαχα.ομολογω πως κι εγω ακομα δεν το εχω συζητησει μαζι τους.εχει εδω και ενα χρονο που το ανακαλυψα.αλλα νομιζω πως ηρθε η ωρα να τους το πω κι εγω.μεσα στις επομενες μερες θα τους το κανω δωρο χριστουγεννων
Scroll to top icon