ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2015 | 00:33

Τουλάχιστον έγινες άνθρωπος

Μάλλον έπρεπε κάποια κοπέλα να πληγωθεί πολύ για να καταλάβεις ότι δεν παίζουμε με τα ανθρώπινα αισθήματα. Και αυτή η τυχερή ήμουν εγώ. Επρεπε να πληγωθώ για να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου νιώθουν συναισθήματα και δεν γυρίζουν όλα γύρω από τον εαυτό σου. Έπρεπε να πληγώσεις και να πληγωθείς για να καταλάβεις ότι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι απλές. Ότι οι άνθρωποι ερωτεύονται, νιώθουν, αισθάνονται. Ότι δεν είναι όλα μόνο σεξ. Έπρεπε να με ερωτευτείς τελικά, να σε ερωτευτώ και εγώ και μετά να πληγωθούμε για να καταλάβεις. Και όπως φαίνεται το κατάλαβες. Δεν περίμενα ότι μετά από το χωρισμό μας θα προχωρούσες μέσα σε λιγους μηνες σε νέα σχέση. Νόμιζα ότι θα γυρίσεις στον παλιό γνώριμο εαυτό σου που αναζητά το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Κι όμως με διέψευσες. Δεν το κρύβω με στεναχωρεί να σε βλέπω αγκαλιά με μια άλλη κοπέλα. Νιώθω ότι αυτή ζει πλέον τη δική μου ζωή. Τη ζωή που είχα μαζί σου ή καλύτερα που θα ήθελα να έχω μαζί σου. Χαίρομαι όμως που έγινες άνθρωπος. Χαίρομαι που έμαθες τι σημαίνει μοιράζομαι συναισθήματα μέσα σε μια σχέση, αγαπώ, ερωτεύομαι, νιώθω, αισθάνομαι. Όσα ένιωθες για μένα ήταν τοσο πρωτόγνωρα για σένα μου έλεγες. Όλα αυτά τα συναισθήματα που σιγά σιγά άρχισες να νιώθεις ήταν τόσο ξένα για σένα. Σε πήρα από το χέρι και με υπομονή σου γνώρισα το μοιράζομαι, το αγαπώ. Στο τέλος φοβήθηκες μάλλον, έφυγες. Όλα αυτά που με εμένα έμαθες, όλα αυτά που σε εμένα δεν έδωσες τα δίνεις τώρα σε αυτή την κοπέλα. Φαίνεσαι χαρούμενος δίπλα της. Μάλλον με ξέχασες. Εσύ προχώρησες και εγώ έμεινα πίσω να μετράω ζημιές. Έπρεπε να μάθεις να αγαπάς. Μέχρι νά μαθεις όμως πειραματιζόμενος χάλασες τόσες καρδιές. Το νου σου μη χαλάσεις και άλλη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι κοπέλα μου. Μη στεναχωριέσαι άλλο, θα έρθει κάποιος στη ζωή σου που θα σε εκτιμήσει και θα σε αγαπήσει πραγματικά. Να έχεις υπομονή και να μην δένεσαι αμέσως συναισθηματικά με κάποιον αν δεν βεβαιωθείς για τα δικά του συναισθήματα.
Κοπελιά, σου δηλώνω συμπαράσταση και αν θες ακούς τη συμβουλή ενός ανθρώπου που έχει βρεθεί στη θέση σου...Οι σχέσεις είναι πάρε-δώσε ή δώσε-πάρε. Όταν ο ένας δίνει πολύ περισσότερα (χρόνο, χρήμα, υπομονή, συγχώρεση, αγάπη κλπ) στον άλλο δημιουργείται ένα "χρέος" που όσο ο καιρός περνά γίνεται δυσβάσταχτο. Κάτι σα μια τράπεζα αγάπης που πλέον χρωστάς πολλά! Με το που θα περάσεις το κατώφλι θα σου δώσουν το λογαριασμό ανά χείρας. Ενας άλλος άνθρωπος είναι μια τράπεζα που δε σε ξέρει για μπαταχτσή, που θα σου κεράσουν καφέ και που αν προσπαθήσεις μπορεί να μην δημιουργήσεις χρέη. Οπότε πας προφανώς πας ...αλλού! Η μόνη διαφορά με τους ανθρώπους και τις τράπεζες είναι ότι τα συναισθηματικά χρέη είναι πολύ διαφορετικά από τα τραπεζικά δάνεια... Πρόσεχε παραπάνω τον εαυτό σου και τα αισθήματά του. Κανένας άλλος δε θα το κάνει από εσένα.
Στη ζωη ολα ειναι κυκλοι...οριζεις εσυ μια αρχη και ενα τελος με δυο σημεια οταν φτασεις στο τελος αυτου του κυκλου μετα απλα κανεις την ιδια διαδρομη....αν αποφασισεις να μη πας ενα βημα παραπερα δημιουργωντας νεα θεμελια για μια καινουργια αρχη! Φυσικα στη ζωη υπαρχου μικροι και μεγαλοι κυκλοι....μην απογοητευσε απλα πηγαινε μπροστα!τιποτα δε γινεται τυχαια...!ευχομαι τα καλυτερα!
Scroll to top icon