Οικογένεια στην Κρήτη έδιωξε το παιδί από το σπίτι, λόγω κρίσης!

Οικογένεια στην Κρήτη έδιωξε το παιδί από το σπίτι, λόγω κρίσης! Facebook Twitter
8

Στο δρόμο βρέθηκε 18χρονος μαθητής του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, αφού σύμφωνα με το cretalive που φιλοξενεί το δημοσίευμα, οι πολύτεκνοι γονείς του αδυνατούν να συντηρήσουν όλα τα παιδιά της οικογένειας.

Αν αληθεύει το απίστευτο περιστατικό, η υπόθεση άρχισε να γίνεται γνωστή όταν την κατάσταση του 18χρονου που οδηγήθηκε μετά από μια αιμορραγία στο νοσοκομείο, συνειδητοποίησαν συμμαθητές του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του κρητικού σάιτ το σχολείου του επικοινώνησε με τους γονείς του, όμως εκείνοι απάντησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει και οι εκπαιδευτικοί "ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν με το παιδί".

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι γονείς διώχνουν το γιό τους από το σπίτι. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν αυτός κλείσει τα 18 του και επειδή ήταν ανήλικος, επέστρεψε στο σπίτι με εντολή εισαγγελέα. Με το που έκλεισε όμως τα 18 βρέθηκε και πάλι στο δρόμο.

 

Οικογένεια στην Κρήτη έδιωξε το παιδί από το σπίτι, λόγω κρίσης! Facebook Twitter

Οι συμμαθητές του, στη σελίδα του σχολείου στο Facebook, ανήρτησαν έκκληση για βοήθεια προς το 18χρονο. Οποιοσδήποτε μπορεί κι επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο το 18χρονο μπορεί να επικοινωνήσει, απογευματινές ώρες, με το σχολείο στο 2810 223 434 και κινητό εξυπηρέτησης 6984 445879.

Προς το παρόν ο νεαρός φιλοξενείται σε ίδρυμα μέχρι να βρεθεί μια λύση. Ο 18χρονος αναζητά, σύμφωνα με το δημοσίευμα δουλειά, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Οι συμμαθητές του έχουν τοποθετήσει στο σχολείου κουτιά όπου συγκεντρώνουν χρήματα, όχι μόνο για τον 18χρονο αλλά και για άλλους τέσσερις μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Για το 18χρονο Νίκο  μαθητές και καθηγητές συγκέντρωσαν τις ημέρες των γιορτών δύο σακούλες με τρόφιμα.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM