ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2016 | 12:08

Με πονάει το κεφάλι μου αλλά επηρεάζομαι και εγω μαζί....

''-Πρόσεχε μην χάσεις καμία τρίχα και την βρει καμία που θέλει το κακό σου, θα σε δέσει(άρα τα μαλλιά συνεχώς μαζεμένα όταν ξέρω οτι θα συναντήσω συγκεκριμένα άτομα).-Πρόσεχε να μην σε βγάλουν φωτογραφία(τα προηγούμενα συγκεκριμένα άτομα), θα σε δέσουν.-Πας 31 και είσαι ακόμα μόνη, σε έχουν δέσει και αν δεν τα λύσεις δεν πρόκειτε ποτέ να παντρευτείς. Έτσι είχαν δέσει και εμένα και αν δεν τα έλυνα δεν θα παντρευόμουν ποτέ αλλά δυστυχώς πέρασε και στα παιδιά δλδ. σε εσένα και αν δεν κάνεις κάτι δεν πρόκειτε να παντρευτείς ποτέ. Σε μελετάνε να μείνεις για πάντα μόνη και να μην σε θέλει κανείς άνδρας... Έτσι και με την ξαδέρφη μου που φτάνει στα 45 και όλα χαλάνε την τελευταία στιγμή, κάποιοις την έχει δέσει!''Όλα αυτά είναι ατάκες της μάνας μου και έχω φτάσει σε σημείο να τρέμω στην ιδέα οτι μπορεί όταν συναντηθώ με κάποια άτομα να με βγάλουν εν αγνοία μου φωτογραφία ή να μου πάρουν μαλλιά ώστε να μου κάνουν κακό δλδ. να μείνω μόνη μου στην ζωή(τα άτομα αυτά είναι μεγάλης ηλικίας με αρκετές φήμες οτι κάνουν κακό σε διάφορους).. Αν κάποια στιγμή της το γυρίσω στο αστείο και της πω πως ''α για αυτό λες να μην μπορώ να βρω μια σταθερή εργασία;'' μου απαντάει πως δεν είμαι η μοναδική άνεργη και πως είναι δύσκολες περίοδοι αλλά εφόσον δεν είμαι παντρεμένη κάτι συμβαίνει!Κάποιοι θρησκόληπτοι θα πείτε οτι έχει δίκιο και οι υπόλοιποι που δεν είστε και τόσο της εκκλησίας θα πείτε οτι απλά λέει βλακείες για να αγχώνει εμένα... Κάθομαι όμως και σκέφτομαι οτι η μεγαλύτερη σχέση που είχα ήταν μόλις 4 μήνες και ενώ γνωρίζω άτομα που υπάρχει θετικό κλίμα και απο τις 2 πλευρές, ξαφνικά απομακρύνεται είτε ο άλλος είτε εγω χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο, άρα μήπως όντως συμβαίνει κάτι; Και αν συμβαίνει, πως θα μπορέσω να το επιβεβαιώσω;;... Όπως καταλαβαίνετε, έχω επηρεαστεί πολύ άσχημα και είμαι και γεμάτη άγχος!Έχω ρωτήσει ακόμα και ιερέα και μου είπε πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αλλά έχω ρωτήσει και μοναχές σε μοναστήρι και μου είπαν αυτά που πιστεύει και η μάνα μου δλδ. δέσιμο...*Δεν είναι καμιά θεοσεβούμενη αντιθέτως όταν νευριάζει δεν ξέρει τι καντήλια να κατεβάσει, αλλά το θέμα της μαγίας και κακίας το πιστεύει τρελά.**Θέλει να με παντρέψει αλλά εμένα δεν με ρωτάει τι είναι αυτό που θέλω(θέλω να είμαι καλά και ευτυχισμένη, είτε με άνδρα είτε χωρίς άνδρα). Βλέπω και αυτήν που παντρεύτηκε αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην σκοτώνεται με τον άνδρα της αλλά τι πειράζει;; Είναι παντρεμένη απλά για τον τίτλο και έκανε ένα παιδί έτσι για να δείξει οτι τα κατάφερε...
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα μου ΜΟΝΟ η αληθινά πνευματικοί άνθρωποι που έχουν τον Θεό μέσα τους ,μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγεις από το κακό που ηθελημένα κάποιοι προφανώς σου έχουν κάνει.Μην παίρνεις υπόψιν σου τις κακεντρεχιες κάποιων εδώ μέσα που καλύπτουν μεγαλες αλήθειες και διαστρεβλώνουν τα λόγια σου: Οι συγκεκριμένοι δεν νοιάζονται για το αν η ζωή σου παει στα χαμένα!Πήγαινε σε πνευματικούς που ασχολούνται και έχουν σκοπό της ζωής τους τη λύτρωση του ανθρώπου από τα δίχτυα του κακού και αυτων που πανε με το διαολο για να επιτυχουν τους σκοπούς τους.Πολλοί θα θελήσουν να μείνεις στο σκοτάδι.Γιατί όντως η κακία και η μοχθηρία μερικών είναι απερίγραπτη.
Έτσι είναι, να αφήσουμε τις ζωές μας να τις καθορίζουν οι παπάδες, οι καλόγριες, τα ματζούνια, οι τρίχες και τα μάγια. Και μετά αναρωτιέται η κοπέλα γιατί οι άντρες στρίβουν όταν την γνωρίσουν και γιατί η μεγαλύτερη σχέση της ήταν 4 μήνες. Δεν είναι τα μάγια είναι η χαζομάρα που έχεις στο κεφάλι και που την μυρίζονται τα αρσενικά.
Αγαπητή φίλη, τα "μάγια¨ή ό,τι σε δένει που λέει η μαμά σου είναι η αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Όταν κάποιος πιστεύει οτι θα του συμβεί κάτι κακό, προγραμματίζει τις σκέψεις του εκ των προτέρων, ώστε να ερμηνεύσουν οτιδήποτε με τρόπο που να ταιριάζει στην "προφητεία". Κανένας δεν έχει τόση εξουσία πάνω σου, ώστε να σε ελέγχει. Πρέπει να το συνειδητοποιήσεις αυτό. Σίγουρα υπάρχει κακοπροαίρετη σκέψη, αλλά ως εκεί. Η κακοπροαίρετη σκέψη βλάπτει αυτόν που την κάνει και ουσιαστικά σε εξυψώνει γιατί προφανώς και είσαι μια χαρά και αξιοζήλευτη. Σε παρακαλώ, είσαι μόνο 31, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις οτι είναι η δική σου ζωή, θα κάνεις ό,τι θέλεις, haters are gonna hate αλλά ως εκεί. Τέρμα το άγχος και για να εκπαιδευτεί το μυαλό να αποβάλλει τις κακές σκέψεις , όταν θα σου έρχονται στο νου, θα κάνεις κάτι που θα σε ευχαριστεί. Πχ αρχίζω κ σκέφτομαι πως με έχουν δέσει, βγαίνω για μια βόλτα, για καφέ με φίλους που αγαπώ, κάνω γυμναστική. Προσπάθησέ το!!!
Scroll to top icon