ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2016 | 03:25

ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Για ενα χρονο και κατι εχω σχεση με κάποιον. Τους τελευταίους 6 μήνες συζουμε. Εκείνος ειναι 13 χρονια μεγαλύτερος. Χωρισμένος με 2 παιδάκια. Τα παω πολυ καλα με τα παιδια, τους γονείς του και γενικα ζούμε σα να ήμασταν παντρεμένοι. Το νουμερο 1 προβλημα ειναι οτι εχει δημιουργηθεί μεγαλο θέμα με τον πατερα μου με τον οποίο μισιουνται εκατερωθεν και εγω ειμαι στη μέση και στενοχωριέμαι. Το νουμερο 2 προβλημα ειναι οτι εκείνος δε θελει να κανει αλλο παιδι και εγω θελω. Το νουμερο 3 προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι σίγουρη ακομα και να κάναμε γάμο και παιδι οτι αυτο θα πετύχει γιατι υπάρχουν πολλα φορτία τα οποια δεν ειμαι σίγουρη οτι θα αντέξουμε. Δεν ξερω τι να κανω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Νούμερο 1: ο πατέρας σου θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι είναι δική σου επιλογή να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο και φταις που δεν του το έχεις κάνει ξεκάθαρο αυτό. Εκτός αν η αιτία της αντιπάθειας δεν είναι η ηλικία ή τα παιδιά. Νούμερο 2: δικαίωμα του να μη θέλει παιδιά κι εσένα να θέλεις. Μπορείς να συμβιβαστείς; εκείνος; Μέχρι πού φτάνει ο συμβιβασμός σου; Νούμερο 3: δεν αναφέρεις τι είδους φορτία, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon