ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2016 | 21:11

Τι να περιμένεις πια...

Απ' ότι φαίνεται αν είσαι γύρω στα 35, γύρω στο 1.75, χωρίς μαλλιά, με υποψία κοιλιάς(=σίγουρα όχι φέτες) μπορείς να πας να κλάψεις τη μοίρα σου. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για σένα πλέον φιλαράκο. Γιατί? Γιατί η φύση δεν σε άφησε να έχεις ακόμα μαλλιά (που δεν φταις) και γιατί δεν έχεις κοιλιακούς (που φταις). Επίσης δεν κέρδισες ποτέ και το λόττο που θα τα έκανε όλα πιο εύκολα και ρηχά. Με λίγα λόγια: Αν φτάσατε τα 35-36 όπως εγώ και η φύση δεν σας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ούτε προσπαθήσατε ακραία οι ίδιοι για εαυτό σας, καληνύχτα. Δε μπα να είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος ή ακόμα και ένας υπέροχος άνθρωπος, αν δεν έχεις την εμφάνιση να κάνεις το κλικ της "φωτογραφίας" κανείς ποτέ δεν θα ασχοληθεί μαζί σου. Διαφωνείστε όσο θέλετε. Έχετε άδικο. Και δεν το συζητάω όπως δεν συζητάτε και οι περισσότεροι από εσάς με ανθρώπους που δεν σας κάνουν εμφανισιακά.Μακάρι να τύχει να γνωρίσω κάποτε έναν άνθρωπο. Ούτε τέλειο, ούτε προβληματικό. Έναν φυσιολογικό άνθρωπο. Και ας γίνει αν είναι άντρας η παρέα μου, ο φίλος μου, ο τύπος που θα κάνουμε μαζί μερικές μαλακίες ακόμα (όσο αντέχουμε) να έχουμε να θυμόμαστε . Και ας γίνει αν είναι γυναίκα η κολητή μου. Αυτή που θα πηγαίνουμε μαζί για ψώνια. Η ξέρω 'γω, αν κάτσει ας γίνει αυτή που θα μου αφήνει το 1/3 του κρεβατιού. Κάτι απ' όλα. Ένας άνθρωπος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ολοι εχουμε θετικα και αρνητικα!Αγαπα τον εαυτο σου δες τη θετικη πλευρα της ζωης και ολα τα καλα ειναι μπροστα!Αρκει να τα περιμενουμε με χαμογελο?
επισης φροντισε αυτα για τα οποια φταις, βγες για τρεξιμο, κανε γυμναστικη, φροντισε το στυλ σου. Εμεις ευθυνομαστε γι αυτο που εκπεμπουμε, και μονο αν εσυ εκτιμησεις τον εαυτο σου θα σε εκτιμησουν κ οι αλλοι!Btw o πρωην μου ηταν καραφλος κ με κοιλιτσα , και δεν εγινε πρωην λογω αυτων των χαρακτηριστικων οπως καταλαβαινεις!
Οσον αφορα το μαλλι..ξυρισε το ή παρτο με την ψιλη...αν εισαι παπανδρεου στυλ στο μαλλι, ισως το γουλι να ειναι καλυτερο..που ξερεις ισως ελλατωσεις κάτι που θεωρεις ελαττωμα! Με τριχες θα ασχολουμαστε???:) ;)
Scroll to top icon