ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2016 | 04:44

αγορια εχετε αρχίσει να με κουράζετε

Ή θα την πέφτετε άγαρμπα επιδιώκοντας το σεξ όντας μπήχτηδες....Ή θα ντρέπεστε και για να ανοίξετε τα χαρτιά σας θα πρέπει να σας επιβεβαιώσουν φίλοι,κολλήτοι,γνωστοί ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται !Ξυπνήστε επιτέλους η γυναίκα δεν θέλει τον κούκλο και πλούσιο αλλά αυτόν που έχει το θάρρος να την διεκδικήσει και εκδηλώνει τα συναισθήματά του χωρίς να φοβάται το χ !περαστικά σας και περαστικά μας!
5
 
 
 
 
σχόλια
να και ένα κακό των γυναικών αλλά και των αντρών.να τα βάζουμε όλα σε δυο τσουβάλια.για κάθε θέμα θα πρέπει να υπάρουν δυο λύσεις.η αυτο η το άλλο.Δεν είναι πάντα έτσι.Και εκεί φαίνεται η διαφορετικότητα του κάθε ατόμου και οτι δεν ακολούθει τη μάζα στο τρόπο σκέψης.
Εγώ έχω την απορία: γιατί στις πιο πολλές εξομολογήσεις που γενικεύουν και τσουβαλιάζουν όλους τους άντρες ο περισσότερος κόσμος συμφωνεί αλλά στις περισσότερες που θα γενικεύουν για γυναίκες όχι μόνο δε συμφωνούν, αλλά στα σχόλια γίνεται πόλεμος;
Γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται φίλε. Έχουν πληγώσει άπειρους άντρες η καθεμία τους και ζητούν τα ρέστα όλη την ώρα. Η από πάνω τύπισσα παίζει να το έχει κάνει το post μέσα από κανένα μπαρ την ώρα που έδιωχνε κάποιον που προσπάθησε να της μιλήσει. Ή την ώρα που δεν της μίλησε κάποιος γιατί πολύ απλά το παίζει ιστορία.
Scroll to top icon