ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2015 | 20:01

παραπονο απο λεσβια σε λεσβιες

Ναι εδω και 3 χρονια εχω κανει coming out στο κυκλο μου ,ομως δεν δυσκολευομαι να βρω κοπελα γιατι οι περισσοτερες ειναι σαν αντρες,δεν με ελκυει ,ειτε θα βριζουνε σαν νταλικερηδες ειτε θα φορανε ρουχα με τετοιο μαλλι που καθε φορα αναρωτιεσαι αν ειναι αντρας ή οχι ειτε συμπεριφερονται σαν αντρες ,λεσβια ειμαι αν ηθελα να τα εχω με αντρα θα τα εφτιαχνα με αντρα ,θελω την θηλυκοτητα,εκεινες τις ζουζουνιες,το μακρυ μαλλι το οποιο χωνεται και πλεκεται το χερι σου καθε φορα που φιλιεστε ,δεν μιλαω για παχος γτ λατρευω και τις παχουλες ,ειναι υπεροχα τα πιασιματα ,θελω θηλυκοτητα ,μια ωραια μπλουζα που να τονιζει τα ματακια,ωραια παππουτσακια που να τα τονιζουν τα ποδια και οχι τα χοντρα βανς,επισης σιχαινομαι το βαψιμο μου αρεσει η φυσικοτητα του προσωπου δηλαδη ειμαι ακραια ,ζηταω πολλα; (ο παραγοντας χαρακτηρας παιζει το σημαντικοτερο ρολο αλλα οταν γνωριζεις καποια πρωτη φορα σε τραβα το στυλ της) ,εχω καταληξει να κολλαω με στρειτ κοπελες και να κοπαναω το κεφαλι μου στο τελος)
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχετε ακουσει για τα προσωπικα γουστα του καθε ανθρωπου? Σε καποιους/ες αρεσουν οι μελαχρινες, ξανθες, κοκκινομαλλες,καστανες. Σε αλλους/ες οι ψηλες, τα μικρα αναστηματα, οι υπερβαροι,οι αδυνατοι.Αυτο ακριβως συμβαινει κ σε γυναικες που ελκυονται απο γυναικες. Προς τι ολη αυτη η Κατινιά κ η ελλειψη σεβασμου προς τα προσωπικα προτυπα έλξης της καθε μιας γυναικας?Μαθετε να σεβεστε τον συνανθρωπο επιτελους!
Scroll to top icon