ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2013 | 18:28

κορες μουργελες

Εχω τρεις κορες μουργελες. Μια η ωρα ακομα κοιμουνται. Ξυπνανε μονο για να φανε μεσημεριανο.Δεν αγγιζουν τα πιατα γτ τα σιχαινονται. Τα ρουχα τα εσωρουχα ολα ειναι στο πατωμα.Δεν βγαινουν κα8ολου εξω ουτε για να πανε στο περιπτερο. Μετα καθονται μεχρι τις 4 το βραδυ κ κανουν χαζοξενυχτι. Τι να κανω??
5
 
 
 
 
σχόλια
ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΜΑΘΕΣ ΕΤΣΙ ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ???? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ----ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ , ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ --ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ --ΚΑΙ--ΓΙ ΑΥΤΟ -----ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ,ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΙΑΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ........-----ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΤΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η "ΔΟΥΛΑ" ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ----
το χαρτζηλίκι κόψε τους και μην μαγειρεύεις, όταν θα σε ρωτάνε -μαμάαα τι φαγητό έχει σήμερα? εσύ θα λες γεμιστά και θα ανοίγεις το ντουλάπι και θα δίνεις τα γεμιστά παπαδοπούλου!
κοψε τους το χαρτζηλικι φτιαξε τη βαλιτσα σου, τραβα διακοπες κ μην κοιταξεις πισω!!δε μπορει,καποια στιγμη θα σκεφτουν ν αλλαξουν εσωρουχα τουλαχιστον!οσο τους τα χεις ολα ετοιμα,δεν το βλεπω να αλλαζει η κατασταση.αν κ αργησαν,πρεπει καποια στιγμη ν απογαλακτιστουν.
δυστυχως μονο οταν κ αν μεινουν μονες τους θα νοικοκυρευτουν... αλλα για αρχη μπορειτε να σταματησετε να τους πλενετε τα ρουχα κ να τα συμμαζευετε... θα αναγκαστουν να βαλουν κανενα πλυντηριο κ να σιδερωσουν... υγ. ελπιζω να μην κανετε σαν τη μητερα μου που οταν παω να βαλω τα πιατα στο πλυντηριο μου τα παιρνει απ τα χερια για να τα βαλει αυτη.. (ευτυχως τωρα μενω μονη μου)
Προφανώς τις καλόμαθες και τώρα με το καλό δεν πέρνουν... Οπότε μόνο οι δραστικές λύσεις μπορούν να βοηθήσουν...Άφησέ τις νηστικές, άπλυτες και κόφτους και το επίδομα....να σου πώ μετά...ξεκουνάνε ή όχι?
Scroll to top icon