ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2013 | 10:44

16 χρόνια γάμου...

...και 2 χρόνια σχέση πριν. 3 παιδιά. Ο άνδρας μου έχει παράλληλη σχέση για 10 χρόνια. Τον αγαπάω, δεν θέλω να τον χάσω και το ανέχομαι. Δεν θέλω να πληγώσω τα παιδιά μου, το ίδιο λέει και αυτός. Η σχέση μας είναι χάλια, καμία επαφή, όλα για τα μάτια του κόσμου. Δεν πάμε πουθενά μαζί, δεν βγαίνουμε, ερώτα κάνουμε 4-5 φορές τον χρόνο. Του έχω πει να χωρίσουμε, δεν θέλει.Δεν μπορώ άλλο να ζω έτσι, δεν ξέρω τι να κάνω, τον αγαπάω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Εσυ μπορεί να τον αγαπάς αλλα δε σε αγαπάει αυτός. Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, καταλαβαίνουν. Η ζωή σου με αυτόν τιμών άνθρωπο να φτιάξει δεν υπάρχει περίπτωση. Απορώ και πως μπορείς να κανεις σεξ (και όχι έρωτα) μαζί του, έστω κι αυτές τις 4-5 φορές το χρόνο, όταν γνωρίζεις πως κοιμάται πολύ συχνότερα με μια άλλη.Δε θέλει να χωρισετε γιατί εχει βολευτει. Αυτός περνάει καλα. Εσυ όχι. Δε βλέπω άλλο δρόμο εκτός απο το διαζύγιο. Αλλιώς μόνο μια μίζερη ζωή μπορείς να συνεχίσεις να έχεις. Η επιλογή είναι δική σου.
δεν θελει να χωρισετε ε... Ε ΚΑΙ???? εσυ τι θες κοπελα μου? θες να χωρισετε? θες να εχεις ζωη? θες να εισαι γυναικα και οχι το pet του? τα παιδια ειναι τετριμεννη δικαιολογια και εν ετει 2013 τετοιες επιλογες πληρωνονται ακριβα αργοτερα, ακομα και απο τα παιδια σας. ποιος θελει να βλεπει δυστυχισμενους, διχως χαμογελο και αγαπη γονεις απεναντι του??? κανεις! κριμα.. να υπαρχουν ακομα γυναικες που ''θρεφουν'' αντρες που εχουν ''νομιμως'' δυο γυναικες και δεν αφηνουν καμια απο τις δυο να προχωρησουν, και μαλιστα με την αδεια τους..
Scroll to top icon