ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2016 | 03:16

.,

Πρεπει να χωρισω με τον φιλο μου. Ειναι ανωριμος, επιπολαιος, φευγει και ξαναγυριζει και ενω παντα λεω οτι δεν θα τον ξαναδεχτω, τον συγχωρω. Πρωτος ερωτας, πρωτη αγαπη. Βλεπω οτι δεν αλλαζει κατι αλλα κατα βαθος ελπιζω πως θα αλλαξει. Ξερω οτι ειναι λαθος μου αλλα οταν τον βλεπω ειμαι πολυ χαρουμενη. Με πληγωνουν ομως οι εξαφανισεις του. Δεν μπορω να ξεκολλησω. Θελω να τον βλεπω. Θα ηθελα να μεινουμε φιλοι. Δεν το δεχτηκε.
2
 
 
 
 
σχόλια
"Θελω να τον βλεπω. Θα ηθελα να μεινουμε φιλοι. Δεν το δεχτηκε"Καλά έκανε. Φίλοι για να λέτε τι; Τα γκομενικά σας;Θα του/σου αρέσει νομίζεις αυτό;Γνώρισε κάποιον και μην κοιτάς πίσω...καλά να περνάς.
Είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς να αποχωριστείς τον πρώτο σου έρωτα. Στην περίπτωση σου όμως είναι μονόδρομος για να γίνεις ευτυχισμένη. Προσπάθησε λοιπόν να το καλλιεργήσεις μέσα σου όλο και περισσότερο κάθε μέρα.Σταμάτα να κάνεις πισωγυρισματα αρχικα στο μυαλό σου. Με αυτόν τον τρόπο κάποια στιγμή θα νιώσεις πραγματικά έτοιμη να φυγεις και -πίστεψε με-τότε δε θα ξαναγυρίσεις.Σε καμια μας δεν αξίζει ένας άνθρωπος που δεν είναι ουσιαστικά διαθέσιμος για μας και κάνει πράγματα που μας πληγώνουν.
Scroll to top icon