ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2016 | 01:56

Misos για τους άντρες

Όταν ήμουν πιτσιρίκα-του Λυκείου-έβγαινα με τη φίλη μου και της την έπεφταν ΟΛΟΙ. Ήταν πολύ κουκλίτσα, εγώ όχι και τόσο. Μέχρι που της είχαν κάνει καμάκι για τον τρόπο που τρώει το σουβλάκι!!! Ενώ εμένα τα αγόρια τότε, αν δεν με έβριζαν ''μπάζο'', ''άσχημη'', ''φάντασμα'', τότε απλά αδιαφορούσαν για την ύπαρξη μου. Δεν λέω ότι έπρεπε να είχα όσες κατακτήσεις είχε η φίλη μου που ήταν πολύ ωραία κοπέλα, αλλά δεν βρέθηκε ΠΟΤΕ ούτε ΕΝΑΣ στα κυβικά μου να με προσεγγίσει, να τα φτιάξουμε, να μου πει ότι του αρέσω κι εγώ, να κάνουμε μια σχέση, να νιώσω ό,τι ένιωθαν όλες οι κοπέλες της εφηβείας. Μεγαλώνοντας βελτίωσα τον εαυτό μου εξωτερικά θεαματικά και τότε άρχισαν να μου την πέφτουν πολλοί. Φίλοι φίλων μου, άγνωστοι στο δρόμο, στη σχολή, στις καφετέριες κλπ. Ε, εγώ όμως θυμάμαι την αντιμετώπιση των αντρών τότε στην εφηβική μου ηλικία και αηδιάζω και τσαντίζομαι και τα παίρνω επειδή συνειδητοποιώ ότι κανείς τότε που είχα ανάγκη να ξεκινήσω τη ζωή μου όμορφα δεν με ήθελε επειδή δεν είχα και τόσο κις εμφάνιση κι έτσι στερήθηκα τα καλύτερα μου χρόνια. Τώρα τους μισώ, και ξέρω πως θέλουν να τους κάτσω για να κάνουν το κομμάτι τους μαζί μου ή απλά να ξεκα....λώσουν και δεν τους θέλω εγώ. Κάνα -δυο με είχαν προσεγγίσει τότε και μου το έπαιζαν χαχαχα και χουχουχου και μου τριβόντουσαν, χωρίς να υπολογίζουν τι αισθήματα μπορεί να είχα εγώ, απλά και μόνο για να πλαγιοκεντρίσουν τη φίλη μου. Τώρα το κάνουν στις δικές μου φίλες και τους ρίχνω τις χυλόπιτες αβέρτα, χωρίς να υπολογίζω τίποτα, όπως δεν με υπολόγιζε κι εμένα κανείς σαν κοπέλα τότε. Δεν με συγκινεί ούτε η ομορφιά τους ούτε τα αυτοκινήτα τους ούτε η δουλειά τους, τίποτα. Θα ήθελα να βρω κάποιον που θα καταλαβαίνα εξ αρχής ότι ήταν πάντα καλό παιδί, ήσυχο, με ήπιο χαρακτήρα, κι όχι κάποιος μαλάκας υποκριτής. Αλλά φαίνεται πολλά ζητάω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην τους βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι,εμπιστευσου την ικανοτητα που εχεις να ξεχωριζεις τους ανθρωπους.Κι αν δε φανει στο πρωτο δευτερολεπτο σιγουρα θα φανει μολις κανετε κουβεντα κι αν εχεις λιγο διερευνητικη διαθεση.Οι επιφανιακοι ανθρωποι φαινονται.Α και πολυ καλα κανεις και εχεις νευρα.Με τους συγκεκριμενους..
Να σε ρωτήσω κάτι; Συμφωνείς με την παραδοχή "όλες οι γυναίκες είναι ...τάνες"; Γιατί από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι πιστεύεις απόλυτα το "όλοι οι άντρες είναι μ****ες". Τη ζημιά την κάνεις στον εαυτό σου, αρνείσαι να δεις ένα θετικό σε όποιον σε πλησιάζει. Εισαι ευτυχισμένη στη μοναξιά σου; Πιστεύεις ότι οι φίλες σου και το πόσο καλά περνάς μαζί τους μπορεί να αντικαταστήσει ό,τι σου προσφέρει ο έρωτας και μια ισορροπημένη σχέση; Ίσως ήρθε η ώρα να επισκεφθείς κάποιον ψυχολόγο για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βάζεις στον εαυτό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και θα απελευθερωθείς. Σκέψου το.
Να ξερες πως σε καταλαβαινω!!! Ομως πρεπει να κανουμε προσπαθεια να ξεπερασουμε ο.τι μας αφησε εκεινη η περιοδος για το καλο το δικο μας!!!Ο.τι εγινε, δεν ξεγινεται που λεει κ το αδερφακι μου!!!Δεν εκδικεισαι τα ζωα του λυκειου ετσι Τον εαυτο μας εκδικουμαστε...βασικα του στερουμε ωραιες στιγμες....
Και πολύ καλά έκανες.κάπως έτσι και εγώ αλλά από την άλλη πλεύρα.υπήρχαν κορίτρσια στο σχολείο που ούτε καλημέρα δεν μου είπαν 2 χρόνια.Και όταν ξαφνικά έχασα κιλά και έγινα αρεστός άρχισαν να μου την πέφτουν..και φυσικά δεν έκανα τίπουα.Σε μιαπερίπτσω μάλιστα πήρα την τέλεια εκδίκηση...Καταλαβαίνεις φαντάζομαιΓενικά όμως αυτή η περίοδος αλλά και μερικά χρόνια που ακολούθησαν με κάναν να συνηδειτοποήσω κάποια πράγματα αλλά και να αμφισβήτω συνέχεια άλλα που τα θεωρούσα βέβαιαόπως και αν χει μέινε ο εαυτός σου και μην αλλάξεις για κανέναν.Ακόμα και το καλύτερο παιδί να έιναι να έισαι πάντα ο εαυτός σου.Και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να τον γοητεύσει αυτό.Απλάμην κλείνεις τελείως πόρτες στη ζωή σοΥ.Να σαι πιο επιφυλακτική καλύτερα ;)
Scroll to top icon