ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2016 | 15:06

Κινητα..

Βρε κοριτσια περπατατε κ κρατατε ολη μερα τα κινητα στο χερι.τα ματια ειναι στην οθονη..φτανει πια.Τα αγορακια θελουν να σας φλερταρουν..αλλα με σκυμμενο κεφαλι ποιος να σας μιλησει;Βαλτε το κινητο στην τσαντα κ δειτε γυρω σας.σας κλεινουν το ματι κι εσεις το μυαλο σας στα λαικ,μαικ ναικ..οπως τα λενε τελοσπαντων.Ενας παλιομοδιτης..
6
 
 
 
 
σχόλια
Θες να μας πεις ότι τα αγόρια δεν κάνουν το ίδιο?Βγαίνουμε για διασκέδαση και αλληθωρίζουν πάνω από τα κινητά και τα tablet. Την μία είναι στο fb και την άλλη παίζουν στοίχημα.Το αν προσπάθησες να φλερτάρεις κάποια κοπέλα, για τον οποιοδήποτε λόγο έφαγες άκυρο και προτίμησε να ασχοληθεί με το κινητό της δεν σημαίνει ότι κάνουν όλες το ίδιο.Και σου τα λέει επίσης μια παλιομοδίτισα.
Δεν ηταν στοχος μου να χτυπησω τις γυναικες.εννοειται οτι το ιδιο κανουν κ οι ανδρες.κ δεν το λεω λογω ακυρου οπως λες.απλα διαπιστωση αυτο που βλεπω εξω.εντελως φιλικα..
Ε τότε θα'πρεπε να γράψεις: Βρε κορίτσια και αγόρια........Και στο τέλος: δεν θα ήταν καλύτερα οι ΝΕΟΙ να μην αναλώνεσται στα λαικ, μαικ, ναικ.........εφόσον η διαπίστωση είναι γενικότερη θα έπρεπε να μιλάς γενικότερα.
Scroll to top icon