ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2016 | 17:43

Κουασιμόδος...

...καταλήγεις ότι μάλλον είσαι.Πώς να το εξηγήσεις διαφορετικά όταν όλες λένε ότι εκτιμάνε πολύ τον χαρακτήρα σου, είσαι πολυ καλό παιδί κτλ, αλλά δεν...
5
 
 
 
 
σχόλια
Να μη γίνει "κακός", απλά να χαμηλώσει λίγο τον πήχη γιατί για να του λένε όλες "δεν" μάλλον την πέφτει σε κάποιες που του κάνουν τρομερή εντύπωση με την ομορφιά,την εξωστρέφεια,την χαρισματικότητά τους και όχι σε κοπέλες που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με τον ίδιο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα. Πάντως επειδή υποθέτω ότι κάτι τέτοιο παίζει με την περίπτωσή του- όπως και με πολλές άλλες περιπτώσεις αντρών γνωστών μου, ακόμη κι αν κάτσει μια από αυτές που σας "τυφλώνουν" οι πιθανότητες να αντέξετε μαζί για πολύ καιρό είναι ελάχιστες.. μιλάω και από εμπειρία.. άλλαξε λίγο target group... υπάρχουν και ματίνες μανταρινάκη εκεί έξω που θα τους μπορούσες να τις κάνεις να "νιώθουν γεμάτες" (μου προκαλεί αποστροφή η έκφραση...) και όλα τα συναφή. Αν θέλεις κιόλας εξ. πες μας και λίγα λόγια για τον εαυτό σου αλλά και λίγα λόγια για τις κοπέλες που σε ελκύουν αλλά δεν,για να βγάλω κανένα πιο εμπεριστατωμένο πόρισμα.
Εκεί υπάρχει το άλλο πρόβλημα όταν την πέφτεις στις ματίνες μανταρινάκη όπως λες, υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όταν κάνεις την κίνηση και πας να την προσεγγίσεις συνήθως γίνονται κόκκινες σα παντζάρι και σου ρίχνουν άκυρο μόνο από το άγχος τους.
Αλκοολικέ εντάξει δεν νομίζω ότι μια κοπέλα που ίσως και να μην είναι τόσο συνηθισμένη στο φλερτ κλπ. θα ρίξει κατευθείαν άκυρο και θα πάθει εγκεφαλικό που της μίλησε κάποιος, ίσα ίσα πιστεύω ότι πιθανότατα να είναι και κάπως πιο δεκτική και είναι στο χέρι του άλλου να τη χαλαρώσει και να την αφοπλίσει με τους τρόπους του,την ευγένεια του και το χιούμορ του-αν διαθέτει. Σε μια τέτοια περίπτωση παίζεις μπαλίτσα άνετα και έχει γούστο η κατάσταση, ακόμη κι αν είναι και οι δύο ψιλοάπειροι. Τώρα ανία μου σε τι να σου πρωτοαπαντήσω... Μα φυσικά και θα προσεγγίσει κάποια που θα του αρέσει, αυτό δεν είναι κάπως αυτονόητο; Δεν είπα επίτηδες να πάει να βρει μια όχι και τόσο όμορφη κοπέλα. Το ματίνα μανταρινάκη το ανέφερα ως προς το ύφος της κοπέλας, νομίζω ακόμη και σκανάροντας με το που βρεθείς σε ένα μπαρ, τί παίζει, ανετότατα καταλαβαίνεις σε δευτερόλεπτα από την όλη εικόνα και τη γλώσσα του σώματος αν κάποια έχει φουλ αυτοπεποίθηση και είναι τέρμα εξωστρεφής και αν κάποια είναι πιο ήσυχη/μαζεμένη, κάπως πιο χαμηλών τόνων (τα ίδια φυσικά τα καταλαβαίνεις και βλέποντας τους άντρες). Με αυτόν τον τρόπο θα κρίνει και θα προσεγγίσει κάποια που καί του αρέσει καί του φαίνεται να είναι σχετικά κοντά στον δικό του χαρακτήρα και ύφος. Η γνωριμία είναι άλλο κομμάτι και έρχεται μετά την προσέγγιση, αν φάει άκυρο από την προσέγγιση δεν θα μάθει και σφαιρικά αν του αρέσει κάποια ή όχι. Αν ξεκινήσει πρώτα κάτι, μετά μπορεί να του φανεί και φοβερή με απίστευτο χαρακτήρα και αν την έβρισκε πριν μια φορά γλυκιά ή ομορφούλα μετά να τη βρίσκει χίλιες. Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να πω, είμαι και κάπως κουρασμένη είναι η αλήθεια.
Scroll to top icon