ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2016 | 09:13

Τον αγαπω και δεν με νοιαζει που υποφερω!

Τον αγαπω. Δεν τον αγαπησα απο την πρωτη στιγμη, τον αγαπησα με το περασμα των εποχων και τον αγαπησα ισως γιατι με κανεναν ποτε δεν ενιωσα αυτο που λενε χημεια. Ειχαμε χημεια αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ηταν η κοινωνικη μας θεση. Εκεινος καθηγητης εγω μαθητρια! Εκεινος με συμπαθουσε εγω τον λατρευα! Προσπαθουσα να γινω η καλυτερη και εγινα. να της μοιασεται ελεγε στους αλλους κι επαιρνα ικανοποιηση. Αλλα ότι και να ελεγε δεν με αγαπουσε! Αυτο που εννιοθα για εκεινον ηταν καθαρα δικο μου θεμα που επρεπε να ξεπερασω. Ομως πως; περασα στην πολη μου. Χαρηκε που περασα οπως κι εγω. ειχα παει στο σχολειο με γλυκα για να τους ευχαριστησω [και καλα] αλλα στην ουσια το μονο που με εννοιαζε ηταν να τον δω. Τον ειδα και ειπαμε καποια πραγματα. Ως εκει τίποτα παραπανω. Παντα στα πλαισια των ρολων μας κολλημενοι! Εχω αρνηθει τον ερωτα για εκεινον χωρις να με νοιαζει που αυτο δεν οδηγει πουθενα παρα μονο σε αδιεξοδο. Τον αγαπω βαθεια! Δεν ειμαι ετοιμη να τον αφησω. Δεν με ενδιαφερει που με ξεχασε. Εγω τον αγαπω!
1
 
 
 
 
σχόλια
"Αγαπάς" έναν άνθρωπο που καλά καλά δεν ξέρεις παρά μόνο μέσω του ρόλου εξουσιαστή(καθηγητής)-εξουσιαζόμενου(μαθητής); Πες ότι σε ελκύει έστω..Τέλος πάντων, η ιστορία σου είναι χιλιοπαιγμένη. Πολλοί ερωτεύονται τους καθηγητές/τις καθηγήτριες στο σχολείο ή πανεπιστήμιο. Και πάντα μέσα από αυτή τη σχέση. Φαντάζονται ότι θα τους διδάξει τα πάντα, είναι και το κύρος και η εξουσία, πολύ θέλει; Συνήθως δεν ξέρουν τίποτα άλλο για το αντικείμενο του πόθου τους, προβάλλουν όμως πάνω του διάφορα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να έχει, να είναι καλός άνθρωπος, τρυφερός, φιλόζωος, συμπλήρωσε ό,τι προτιμάς τέλος πάντων,και τα πιστεύουν ότι τα έχει όλα αυτά που φαντάζονται! Στην αλήθεια απλώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δε γνωρίζουν παρά ελάχιστα.Είσαι σε ηλικία με πολλές ευκαιρίες πειραματισμού. Θα σου έλεγα, μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες, μη κάθεσαι να περιμένεις κάτι που υπάρχει βασικά μόνο στη φαντασία σου, βγες, γνώρισε ανθρώπους, ερωτεύσου, γνώρισε τον εαυτό σου.
Scroll to top icon