ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2016 | 13:03

Κονδυλωματα

Ειμαι 10 μηνες με ένα παιδι. Ειμαστε και οι δυο 26. Μου ειχε ζητησει από την αρχη να παμε σιγα- σιγα τη σχεση μας και παροτι ειμαστε τοσους μηνες μαζι δεν εχουμε ολοκληρωσει γιατι όπως μου δηλωνε δεν δινει πολύ σημασια σε αυτό και ότι θα ηθελε να το κανουμε όταν θα ειμαστε πραγματικα ετοιμοι και οι δυο και θα εχουμε γνωριστεί παρα πολύ καλα. Παροτι μου φανηκε περιεργο παρολαυτα δεχτηκα να ειμαστε τοσους μηνες μαζι χωρις να εχουμε ολοληρωσει γιατι μου αρεσε πραγματικα και ενιωθα πως βρηκα αυτό που αναζητουσα σε εκεινον. Πριν δυο βδομάδες αρχισε να μου μιλαει για αρραβωνα και συγκατοικιση και να αναφερει και την προοπτικη γαμου σε κανενα χρονο. Το θεμα είναι το εξης: Σε καποια φαση που μου ειχε δωσει το λαπτοπ του για μια εργασια για το μεταπτυχιακο μου, ανακαλυψα στο ιστορικο του ότι εχει επισκεφτεί παρα πολλες σελιδες που μιλανε για τα κονδυλώματα και τη θεραπεια τους. Ενιωσα καπως.... Δηλ εχει κονδυλώματα και δεν μου το ειχε πει?? Και αρα αυτος είναι ο λογος που απεφευγε την ολοκληρωση της σχεσης μας? Και αν είναι ετσι, πως μπορει να μιλα μαζι μου για αρραβωνα και συγκατοικηση και γαμο ακομα χωρις να μου εχει δωσει το δικαίωμα να ξερω τι του συμβαινει? Και αν αυριο μεθαύριο εγω ολοκληρωνα μαζι του ή ηθελα να κανω παιδια δεν θα επρεπε να το ξερω αυτό που του συμβαινει?
5
 
 
 
 
σχόλια
Πες του ευχαριστώ που δε σε κόλλησε. Επίσης χώρισε τον γιατί του αξίζει μια καλύτερη από κάποια που ψάχνει τόσο προσωπικά του δεδομένα. Πάω στοίχημα πως έψαξες και τα μηνύματά του αλλά δε βρήκες τίποτα.
Επειδή το έψαξε δεν σημαίνει ότι έχει ντε και καλά. Δεν μπορεί κι εσύ θα χεις ψάξει πολλά άκυρα πράγματα όπως όλοι μας.. Μήπως να τον ρωτήσεις καλύτερα αν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος/πρόβλημα υγείας και δεν έχετε κάνει ακόμη σεξ; Εν τω μεταξύ αν όντως είχε θέμα και ήθελε να το κρύψει, δεν θα είχε διαγράψει και το ιστορικό από φόβο μήπως και...; Εκτός αν το άφησε επίτηδες για να δει αν θα το κοιτάξεις, αν θα τσιμπήσεις και θα ανοίξεις συζήτηση για τα κονδυλώματα εσύ πρώτη.. Αν δεν ρωτήσεις βασικά δεν θα μάθεις οπότε είναι μονόδρομος..
Σιγουρα είναι ανευθυνοτητα εκ μερους του που σου εκρυψε αυτό το πρόβλημα που εχει. Αλλα αυτό δε σημαινει πως τα κονδυλώματα που εχει είναι και ο λογος που δεν ηθελε να ολοκληρώσετε. Μπορει οντως να ηθελε να το πατε αργα σε αυτό το τομεα. Επισης νομιζω πως θεραπευεται κατι τετοιο και ότι θα μπορει κανονικα να κανετε παιδια.
Scroll to top icon