ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2016 | 20:54

τι να κάνω ?????????ρε παιδιά

Ο αντρούλης μου δουλεύει με καλό μισθό για τα σημερινά δεδομένα 1000€ εγώ άνεργη τα 2 τελευταία χρόνια .βρήκα δουλειά στην επαρχία (3 ώρες μακριά από το σπίτι μου) με μισθό 850€.που σημαίνει ότι αν πάω νοικιάζω σπίτι..ενοικιο έξοδα...κ μακριά από τον σύζυγό μου .έχουμε ένα παιδάκι 1μιση χρονών που θα το πάρω μαζί μου (το θετικό εδώ είναι ότι εκεί ζει η αδερφη μου ,όπου θα το φροντίζει όταν είμαι στη δουλειά.τι θα κάνατε στη θέση μου???
6
 
 
 
 
σχόλια
Οι γονεις μου ηταν ακριβως στην ιδια κατασταση με εσενα το 2000.Η μάνα μου όταν τα αδερφια μου ηταν 15, 14, 11 και εγω 5 χρονων μας πηρε και μας πηγε στην πολη με σκοπο να νοικιασει για να εργαστει σε 3 δουλειες (για να τα βγαλει περα με 4 παιδια) κι εμεις να εχουμε την καλυτερη δυνατη εκπαιδευση και υγεια (αθληματα κλπ). Ο μπαμπας εμεινε πισω στο χωριο με τη δικη του δουλεια, τους κηπους και ολα αυτα προκειμενου να μας τα στελνει και να επιβιωνουμε.Αυτο συνεβη για 11 ακριβως χρονια!Χωριστα για εντεκα χρονια..Η μαμα με 4 παιδια και ο μπαμπας μονος, αλλα με μεγαλη οικογενεια!Κι αυτο συνεβη το 15 χρονια πριν με μια μανα που γραμματα δεν ηξερε, αλλα ηθελε το καλυτερο για εμας!Δε σου λεω οτι αυτο ειναι το σωστο να κανεις, αλλα να ξερεις ότι οταν υπαρχει αναγκη και το ζευγαρι ειναι συνειδητοποιημενο όλα μπορουν να γινουν.Κι εμεις τελικα μεγαλωσαμε ομορφα κι ας βλεπαμε τον μπαμπα καθε σκ!Ζυγισε τα κι εσυ στη ζωη σου και αποφασισε..Εγω παιρνοντας παραδειγμα απο τη μαμα μου θα πηγαινα!Αναλογως και τη στηριξη του συντροφου μου!
Scroll to top icon