ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2016 | 15:10

Θα σας πω κατι πρωτοτυπο..

Ειμαι τρελα ερωτευμενος με τη μαρια (amira lacrima). Τωρα περα απτην πλακα το ξερω οτι σας επρειξα, αλλα ειμαι 3η λυκειου και κοντευω να τρελαθω, θα πεθανω απο τον ερωτα και αυτη φυσικα δεννξερεινκαν αν υπαρχω.. κανω ξανα λοιπον εκκλιση σε οποιον τη γνωριζει,αν μπορει να της πει να γραψει κατι, να δω τουλαχιστον οτι εχει δει εστω ολες αυτες τις εξομολογησεις που γραφω γιαυτην...Υ.γ μαρια σαγαπωω και εχεις το πιο ομορφο χαμογελο που υπαρχει(εχω υποψιες οτι εχεις κ την πιο ομορφη ψυχη)
5
 
 
 
 
σχόλια
Ισχυει οτι τα ελαττωματα φαινονται πισω απο τη βιτρινα αλλα με δεδομενο οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν ελαττωματα, ισως μ αρεσουν κ τα ελαττωματα της. Παρολα αυτα απο το στυλ της και το ειδος μουσικης της καταλαβαινω τη γενικοτερη κουλτουρα κ την παιδεια που εχει. Δε σου λεω οτι επιδη την εχω δει σε 2 βιντεο κ καποιες φωτο μπορω να καταλαβω τις αποψεις της και τν τροπο ζωης της, αλλα θεωρω οτι γενικοτερα μπορω να καταλαβω τι στυλ ανθρωπου ειναι. Αλλα επειδη παντα υπαρχει η περιπτωση να πεσω εντελως εξω κραταω και μια κριτικη σταση.. οσο για τον τελευταιο ωραιο το χιουμορ σου, αλλα πιστεψε με αυτη διαφερει πολυ απο το προτυπο της γυναικας που εσυ ( και ολκλςηρη η κοινωνια) θεωρειται ιδανικο και τελειο..
Μην το βάζεις κάτω φιλαράκι. Τίποτα δεν είναι απίθανο σ' αυτή τη ζωή.Εγώ είχα σχέση με τη Δήμητρρα Ματσούκα και την Χριστίνα Μουστάκα και τις χώρίσα και τις δύο! Φαντάσου σε τι κορμιά, έδωσα Χ...
Εντάξει τότε, εφόσον δεν είσαι παιδάκι, ψάξου και πήγαινε να τη βρεις εκεί όπου εμφανίζεται. Όχι τίποτα άλλο, αυτή μπορεί να είναι αλλού, και το να τη λατρεύεις "για πάντα" θα είναι χάσιμο του δικού σου χρόνου... :-)
Να για το λογο αυτο το εχω πει μονο σε ενα ατομο. Γιατι ξερω οτι ολοι θα το θεωρησουν επιπολαιο και κατι παροδικο..δεν ειμαι χαρακτηρας σαν αυτον που ησουν εσυ μικρη.. δεν εντυποσιαζομαι ευκολα και βρισκω συνεχως σε ολους πρωτα τα ελαττωματα.. αυτο ειναι κατι ξεχωριστο κλαιω συνεχεια η γελαω με παθος οταν τη σκεφτομαι.. δεν ειναι μια χαζογκομενιστικη-παιδιαριστικη συμπεριφορα που θα περασει.. καταλαβαινω πως βγαινεινστους εξω ολο αυτο,αλλα ειναι κατι τελειως διαφορετικο..
Scroll to top icon