ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2016 | 02:22

Αφορητο αγχος...

Το τελευταιο καιρο και γενικα στη ζωη μου παλευω με τα συναισθηματα μεσα μου..Δηλαδη να το εξηγισω καλυτερα.ανχωνομαι για τα παντα στο τι θα κανω σημερα στο πως θα μρ δουν οι αλλοι αν ειπα κατι κακο που που ενοχλησε το αλλο.και πολλες τετοιες περιπτωσειε...ολο αυτο επισης με δυσκολευει και με την επαφη μου προς το αλλο φυλο πολλες φορες ειναι σαν να εχω κομπο στο στομαχι τρεμουλο και πολλες τετοιες αισθησεις τελος παντον.Θα ηθελα και τη γνωμη σας για αυτο το θεμα αν μπορειτε??
2
 
 
 
 
σχόλια
Βασικα και εγω ετσι ειμαι!!!ειναι επειδη ειμαστε τερμαααα ανασφαλεις σε συνδυασμο με εναν μεγαλο εγωισμο!!!δηλ αντι να αφεθουμε ελευθερες να πουμε ο.τι θελουμε...φαινομαστε σαν σπαστικα καθως φοβομαστε τι θα πουν ή τι θα σκεφτουν για μας....ή πρεπει να περασει ενα χρονικο διαστημα μεχρι να ανοιχτουμε!!!Τι να πω;;; ας παραδειγματιστουμε απο τους αλλους!!! Οπως τους αλλους δεν τους νοιαζει κ ειναι ο εαυτος τους ετσι κ εμεις.... Γαμωτο δυσλολο!!!
Scroll to top icon