ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2016 | 15:06

ελάτε να ανταλλάξουμε "υλικό"!

Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, άρθρα, ποιήματα, να βλέπω καλές ταινίες, πίνακες ζωγραφικής, να ακούω καλή μουσική και γενικά ό,τι θα μπορούσε να μου δώσει "τροφή για σκέψη". Είμαι κατά του φασισμού, του ρατσισμού, του σεξισμού και της καταπίεσης και δεν πιστεύω σε κάποια θρησκεία (αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα του καθένα να πιστεύει αυτό που θέλει). Θα μου άρεσε πολύ αν μου αφήνατε στα σχόλια κάτι που είδατε / ακούσατε και σας άρεσε, σας έκανε να σκεφτείτε, να προβληματιστείτε, που σας έδωσε -όπως είπα και πρίν- "τροφή για σκέψη" και αν θέλετε μου ζητάτε να κάνω το ίδιο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι που μου συνέβη και μπορεί να γίνει τροφή για σκέψη, είναι το εξής:Σήμερα καθώς γυρνούσα από μεσημεριανή βόλτα, κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους συνάντησα μια βυζαρού. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν αμάρτησα!Σκέφτηκα, τι ωραίο ισπανικό που θα κάνει μιας κι εγώ προτιμώ αδύνατες κορασίδες με σχετικά μικρό στήθος!
Scroll to top icon