Προκλητική συμπεριφορά σεκιούριτι σε Αφρικανό επιβάτη στον Ηλεκτρικό - (βίντεο)

Προκλητική συμπεριφορά σεκιούριτι σε Αφρικανό επιβάτη στον Ηλεκτρικό - (βίντεο) Facebook Twitter
2

Συζητήσεις στο διαδίκτυο προκαλεί video που ανέβηκε από χρήστη και δείχνει υπάλληλο ασφαλείας στον Ηλεκτρικό να απαιτεί από Αφρικανό επιβάτη να πάει στα πίσω βαγόνια με την αιτιολογία ότι εμπόδιζε η βαλίτσα του.

Ο επιβάτης αρνείται να μετακινηθεί και προσπαθεί να εξηγήσεις τον υπάλληλο ότι η βαλίτσα δεν δημιουργεί πρόβλημα, την ώρα που εκείνος επικαλείται κάποιο κανονισμό ο οποίος αναγράφεται μπροστά.

 «Έλα, βγάλ'το», λέει ο υπάλληλος, σπρώχνοντας τα πράγματα, ενώ ο επιβάτης αρνείται να το κάνει και ισχυρίζεται πως κάθε μέρα έχει τα πράγματά του εκεί χωρίς πρόβλημα. «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ» λέει ο υπάλληλος με έντονο ύφος.

Τελικά παρεμβαίνει η γυναίκα που καταγράφει τη σκηνή σε video η οποία λέει στον υπάλληλο ότι πουθενά μπροστά δεν αναγράφεται η κανονισμός που εκείνος επικαλείται.

Τελικά ο υπάλληλος βγαίνει από τον συρμό και το δρομολόγιο ξεκινά κανονικά.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ρατσισμός και εξουσιολαγνία σε τυπικά νεοελληνική εκδοχή. Γαμότο, άδειο τρένο και αυτός κάνει ιερό πόλεμο. Έχει δει τι γίνεται όταν το τρένο είναι γεμάτο; Η μήπως είναι η πρώτη του μέρα στη δουλειά; Σε πολιτισμένες χώρες αυτή η συμπεριφορά είναι αιτία απόλυσης.Θα διαμαρτυρηθώ στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ. Σας προτρέπω όλους να το κάνετε επίσης.