ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2016 | 00:25

ελεος

Οταν υπενθυμίζεις σε εναν άνθρωπο ο οποιος δεν ειναι ιδιαίτερα κοινωνικός αλλα ντροπαλος ειδικα με ανθρώπους που δεν γνωριζει καλα αυτο ακριβως το πραγμα και του το λες συνεχως μπροστα στα μουτρα του" δεν μιλας πολυ,πολυ κοινωνικος ανθρωπος εισαι ετσι;" και αλλες τετοιες εκφρασεις μην περιμενεις να σου ανοιχτει ποτε πραγματικά. Αυτο που του προκαλείται ειναι περισσοτερο άγχος και καταφερνεται να τον κανετε ρεζίλι αφου η ειρωνεία σας γίνεται συνηθως μπροστα σε άλλους προκαλώντας μαλιστα και γέλιο. Αυτο που θελω να τονίσω ειναι ότι δεν ειναι ολοι οι άνθρωποι ιδιοι και οτι δεν ταιριαζετε με ολους. Μη φερνετε σε δυσκολη θεση ανθρώπους και μη προσπαθείτε να τους αλλαξετε με τον παραπανω τροπο. Οι ανθρωποι που δεν ειναι τοσο κοινωνικοι εχουν και αυτοι ψυχες και καρδιές που μπορουν να ραγισουν με μια σας λεξη. Σκεφτείτε λοιπον την επόμενη φορα που θα μιλησετε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πες τα!!!!Συγνωμη κι ολας ρε φιλε...Χρονο ζηταμε...εγω σχολιαζω το γεγονος ή ακομη χειροτερα σε κακοχαρακτηριζω που ανοιγεσαι με τη μια και μιλας σε ολους λες και ειστε παλιοφιλοι;;;Αλλο ντροπαλη αλλο κλειστη αλλο καταθλιπτικη! Αντε
Ναι άλλη ειρωνια και αυτή,γνωρίζεις τον άλλον 1 μηνα το πολύ του έχεις ανοιχτεί ξέρει τα πάντα για εσένα και το παίζετε φιλαράκια από τα παλιά ενώ στην ουσία δεν ξέρει τίποτα ακόμα ο ένας για τον άλλον.Άν θες από τον άλλον να μην είναι κλειστός προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του αν είσαι μαγκας και όχι να τον σχολιάζεις και να τον κάνεις ρεζιλι μπροστά σε κόσμο επειδή θές σέ κάπόίόν νά βγάλέίς τά κόμπλέξ σόύ κάί δεν έχεις ίχνος μυαλού μέσα στο κεφάλι σου!!!!
Πες τα!!!Το εχω σιχαθει αυτο το πραγμα....Τωρα που γνωριζω καινουργια ατομα και ειμαι σε καινουργια παρεα λογω σπουδων μου το λενε πολυ συχνα και με νευριαζει απιστευτα.Θελω τον χρονο μου για να ανοιχτω και να ειμαι ο εαυτος μου,με το να μου λες συνεχεια οτι δεν μιλαω με κανεις να αγχωνομαι και να αισθανομαι οτι εχω καποιο προβημα!!Πως γινετε να ανοιχτεις σε ατομα τα οποια με μια μονο φραση τους σε ξενερωνουν και σε κανουν να μισεις τον εαυτο σου??ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΣΜΟΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ!!!
Scroll to top icon