ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2016 | 13:55

Ας υποθέσουμε...

ότι έχετε μια φίλη, η οποία ήταν στη παρέα σας, και πριν από 1 χρόνο περίπου άρχισε να απομακρύνεται από τη παρέα και για 1 χρόνο δε μιλάγατε σχεδον καθόλου. Σας πλησιάζει ξανά και σας λέει ότι ο λόγος που εξαφανίστηκε ήταν ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη... θα δεχόσασταν να της ξαναμιλήσετε; Τι σκέψεις θα κάνατε για αυτή τη κοπέλα;
3
 
 
 
 
σχόλια
Ενοειτε πως θα την δεχομουν,οι σκεψεις που θα εκανα για αυτην μονο καλες θα μπορουσαν να ειναι,γιατι ειναι πολυ δυσκολη ασθενεια που δεν μπορεις να την μοιραστεις με κανεναν γιατι δεν μπορει να σε καταλαβει κανεις.Μονο που θα μου το ελεγε θα το εκτιμουσα γιατι χρειαζετε πολυ ψυχικη δυναμη για να πεις κατι τετιο.Θα κοιτουσα να την βοηθισω να γινει καλα και οχι να την κατακρινω γιατι απομακρυνθηκε,γιατι δεν μιλησε νωριτερα και πολλα αλλα που για αυτην ειναι ανουσια και θα την κανουν χειροτερα αποτι ειναι.
Φυσικά ναι. Η κατάθλιψη είναι ασθένεια, υπάρχουν περιπτώσεις που δυσκολεύονται ακόμα και να σηκωθούν από το κρεβάτι, να κάνουν μπάνιο, να φάνε...Και μη νομίζεις ότι της ήταν εύκολο να σου το πει. Ενημερώσου λίγο για το θέμα!
Φυσικά και δε θα τη δεχόμουν. Θα έκανα πολύ αρνητικές σκέψεις για αυτή, υπό την έννοια ότι δεν είναι σημαντικό που εγώ επί ένα χρόνο δεν σκέφτηκα αν είναι καλά και ότι είχε την υποχρέωση να βάλει στην άκρη τα προβλήματά της και να προσπαθήσει να με κάνει να ξεβαρεθώ.
Scroll to top icon