ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2016 | 15:27

Περιποιηση προσωπου

Καλησπερα σε ολους!Θα απευθυνθω προς τις γυναικες της παρεας:)Λοιπον κοριτσια,ειμαι γυρω στα 27 και βαζω μια κρεμα της vichy ενυδατικη πριν κοιμηθω.Η αληθεια ειναι οτι δεν καθαριζω καθε μερα το προσωπο μου ουτε βαζω καθε βραδυ την κρεμα.Πιστευετε οτι απο τα 25 και μετα πρεπει να βσζουμε ειδικες κρεμες,π.χ με κολλαγονο και αντιρυτιδικες?Ευχαριστω οσες απαντησουν!
2
 
 
 
 
σχόλια
ο/η quite emotional τα είπε πολύ ωραία και αναλυτικά!Το βασικό είναι η διατροφή σου και ο καθαρισμός του προσώπου σου. Όσες ενυδατικές και να βάλεις, αν δεν έχεις ένα σαπουνάκι, ένα γαλακτώμα, κάτι... δεν έχει νόημα. Πρώτα καθαρίζουμε το δέρμα και μετά βάζουμε μια ενυδατική. Πλέον με λίγο παραπάνω ψάξιμο μπορείς να ξεφύγεις απ΄τις γνωστές εταιρείες με τα πλήρως βιομηχανοποιημένα προϊόντα και να ψάξεις για μικρότερες επιχειρήσεις ή μεμονωμένα άτομα που φτιάχνουν κρέμες και σαπουνάκια από φυσικά υλικά. Έχω να προτείνω αλλά μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση οπότε ψάξε λιγάκι. Ή, ακόμα πιο απλά, googlαρε "καθαρισμός προσώπου με φυσικά υλικά" ή "κρέμα για λιπαρή/ξηρή/ευαίσθητη επιδερμίδα", κυκλοφορούν πάρα πολλές τέτοιες συνταγές με υλικά που λίγο-πολύ έχουμε στην κουζίνα μας και κάποια μπορούν να διατηρηθουν στο ψυγείο οπότε δε χρειάζεται να τα φτιάχνεις εκ νέου κάθε φορά.
Scroll to top icon