ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2016 | 22:06

Τι της συμβαίνει;

Εδώ και πολύ καιρό η μεγάλη μου αδερφή έχει αλλάξει, κυρίως τη διατροφή της. Μένει μόνη της, εργάζεται σε μία δουλειά που δεν της αρέσει θα έλεγα, η θέση όμως που έχει θεωρείται αρκετά καλή, προφανώς έχει και πολλές ευθύνες και ο μισθός της είναι αρκετά καλός για τα σημερινά δεδομένα, έχει τις παρέες της και γενικά είναι ανεξάρτητη δεν έχει όμως (υποθέτω δηλ. δεν μου έχει αναφέρει κάτι) ερωτικό σύντροφο. Τελευταία όμως έχω παρατηρήσει και όσες φορές την επισκέφτομαι να μην μαγειρεύει καθόλου και να τρώει πάντα απ' έξω. Στο σουπερμαρκετ που θα παει, ψωνίζει τοστ, κουρασαν, πατατακια, σοκολάτες, μπισκότα. Παλιά δεν ψώνιζε τέτοια αλλά ψαρι, σπανακι, φακές, φασόλια, αρακά κτλ. Αυτά τώρα λείπουν από την κουζίνα. Γενικά είχε ένα πιο υγιεινό τρόπο. Πήγα όμως εγώ στο σούπερμάρκετ και της ψώνισα τα υγιεινά. Τώρα πλέον, τρώει σαντουιτς, πιτες, πιτσες, πολύ μπεργκερ (τι μόδα ειναι αυτή πια; οπου παω όλο καινούρια μπεργκεράδικα βρισκω). Χθές ένα μεσημέρι που είχαμε βγει, μου λέει πάμε για πίτσα; ή πίτα; ότι θέλεις... Άλλοτε αυτό δεν το έλεγε. Τελικά πήγαμε για πίτσα παραγγείλαμε μία οχτάρα, και πήραμε μία σαλάτα και ήθελε να πάρει κι αλλη μερίδα. Και της λέω ΟΧΙ ήδη είναι πολλα αυτά που πήραμε! Τλεος πάντων, πηγαμε σπίτι, και μου λέει θέλεις να πάμε για γλυκό; ΟΧΙ της λέω. Σήμερα, πήγε γκούντις και έφερε δύο μπεργκερ και ένα κλαμπ. Έφαγα ένα μπέργκερ τα αλλά της τα χάρισα. Προχθές πάλι έφαγε ένα μπέργκερ και στη δουλειά συνήθως όσες φορές την έχω ρωτησει τι τρωει μου λέει σαντουιτς. Και γλυκά, τρώει πολλά γλυκά! Όχι μία σοκολάτα ή ένα κουρασαν την ημέρα αλλά ποσότητες την ημέρα θέλει, κυριολεκτικά. Όχι τίποτα άλλο με παρασέρνει και προσπαθώ να κάνω υγιεινή διατροφή. Τι έχει πάθει ρε γμτ, γιατί φέρεται έτσι; Ντάξει δεν ήταν ποτέ άτομο που πρόσεχε τη διατροφή της για να είμαι ειλικρινής, γιατί που και που, μία στο τόσο έτρωγε καμία πίτα ή πίτσα, και από γλυκά όχι πολλά. Ήταν γενικά σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά τώρα έχει πραγματικά ξεφύγει τελείως. Ομολογώ ότι υπάρχουν στιγμές που με ανησυχεί. Α, Και από κιλά θα είναι περίπου 7-10 κιλά παραπάνω από το ύψος της. Αν και δεν είναι θέμα των κιλών αλλά ο τρόπος διατροφής και ζωής που ακολουθούμε.ΥΓ: Δεν είναι έγκυος :P
3
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως με μια γενική αίματος ταρακουνήθει, τις ίδιες βλακειες έκανα και εγώ φοιτήτρια ίσα ίσα να χορταίνω ήθελα και αφού κιλά δεν έβαζα έλεγα σιγά. Τα νούμερα όμως δεν λένε ψέμματα στις εξετάσεις. .
μηπως αγχωνεται με τη δουλεια ή με την ελλειψη σχεσης και εχει αυτα τα ξεσπασματα υπερφαγιας?μηπως κουραστηκε ή το παρακανε με την υγιεινη διατροφη και τωρα εχει βουλιμικα επεισοδια?
μηπως αγχωνεται με τη δουλεια ή με την ελλειψη σχεσης και εχει αυτα τα ξεσπασματα υπερφαγιας?μηπως κουραστηκε ή το παρακανε με την υγιεινη διατροφη και τωρα εχει βουλιμικα επεισοδια?
Scroll to top icon