ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2016 | 17:14

Συμβαινει κ σε σας?

ΕΙμαι 23 χρονων κ δεν εχω ερωτευτει ποτε καποιον, αν ο ιδιος πρωτα δεν μου εχει δειξει σημαδια οτι ενδιαφερεται για μενα. Δηλαδη δεν εχω νιωσει ποτε πως ειναι ν αγαπας χωρις ανταποκριση. Παντα αφηνω πρωτα τον αλλον να με επιλεξει, κ μετα τον επιλεγω εγω. Η μαλλον τον εγκρινω ή τον απορριπτω, αναλογως. Εγω δεν εχω κανει ποτε πρωτη την επιλογη. Κ αυτο συμβαινει γιατι δεν αφηνω τον εαυτο μου να ερωτευτει, αν δεν ξερω οτι ο αλλος νιωθει το ιδιο. Δεν αφηνω να αναπτυχθει μεσα μου ενα ερωτικο συναισθημα που βλεπω οτι μπορει να ειναι μονοπλευρο. Μαλλον μ αυτον τον τροπο προστατευω τον εαυτο μου απ το να πληγωθει. Αν βλεπω οτι ο αλλος δεν ενδιαφερεται, απλα παω παρακατω προτου προλαβω να νιωσω κατι εντονο. Ερωτευομαι μονο καποιον που θα μου δειξει κατι με τα ματια του. Ερωτευομαι καποιον που βλεπω οτι νιωθει το ιδιο για μενα. Ειναι φυσιολογικο?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις όπως ο άλλος δεν ξέρει αν τον θες ή όχι αλλα τελικά σε κατακτάει έτσι μπορείς να πράξεις και εσύ, με λίγα λόγια μπορεί αυτός που θες να μην σε έχει προσέξει αλλα εαν του δόσεις το στίγμα τότε μπορεί να σε δει αλλιώς. Η ιδέα είναι κάτι που φυτεύεται στο μυαλό και δεν μπορείς να τη βγάλεις ούτε με γεωτρυπανο, αλλά πρώτα πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να το κάνει αυτό!
Scroll to top icon