ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2016 | 08:02

Έχω φρικάρει!!!

Καλημέρα!!!Μόλις έγινε κάτι τραγικό και κοντεύω να τρελαθώ!!!Έκανα σεξ με το αγόρι μου πριν λίγο, με το οποίο πάντα χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και δυστυχώς το προφυλακτικό έσπασε και δεν το καταλάβαμε καθόλου και τελείωσε μέσα μου!Πήγα κατευθείαν και πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας από το φαρμακείο!Υπάρχουν πιθανότητες να μείνω έγκυος;Ανησυχώ πάρα πολύ!Είμαι χάλια!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω πως καλυτερα θα ηταν να γνωριζετε οτι ο κυκλος εχει καποιες μερες που θεωρουνται γονιμες.Οσο απομακρυνομαστε απο αυτες τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης και η χρησιμοτητα του χαπιου της επομενης μερας,το οποιο δεν ειναι και τοσο αθωο για να το παιρνετε σαν να μην τρεχει τιποτα.
Απο την στιγμή που πήρες το χάπι οι πιθανότητες ειναι ελάχιστες. Μπορείς να κανεις ομως ενα τεστ εγκυμοσύνης σε περίπου 7-10 μερες για να βεβαιωθείς.
Scroll to top icon