ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2016 | 02:27

Αναρωτιέμαι

Αναρωτιέμαι. Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο στενόμυαλοι;; Είμαι gay και καταλαβαίνω καθημερινά πόσο ρατσιστές είναι οι άνθρωποι.Δεν γνωρίζει ο περίγυρός μου εκτός μερικών φίλων για μένα και αντιλαμβάνομαι πόσο κακός μπορεί να γίνει κάποιος κάνοντας κάποιο αστείο σχόλιο για τις "αδερφές" ή το ότι λες κάποιον gay και το αντιμετωπίζουμε ως προσβολή.Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που νιώθουν ( και καλά κάνουν ) συμπόνια για τους πρόσφυγες και τα ζώα αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος που τους ακούει μπορεί να είναι gay και μπορεί να προσβάλλεται από τη στάση τους. Αναρωτιέμαι γιατί ...Δεν νομίζω ότι θα βρω απάντηση . Τουλάχιστον ελπίζω ότι συνεχώς αλλάζει προς το καλύτερο η κοινωνία!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αλήθεια ρωτάς γιατί; Γιατί η ελληνική κοινωνία είναι βαθειά συντηρητική. Ανάμεσα σε άλλα, προβάλλεται έντονα η ομοφοβία από την τηλεόραση, την Ορθόδοξη Εκκλησία, τους πολιτικούς και προύχοντες του τόπου κτλ, κι έτσι, και λόγω peer pressure, οι περισσότεροι Έλληνες είναι ομοφοβικοί. Θέλει δουλειά για να αλλάξει η κοινωνία και δε θα ζήσεις αρκετά για να δεις να κατακτάται η κοινωνική ισότητα.Ή το αποδέχεσαι ή, δυστυχώς, φεύγεις για πιο νορμάλ κοινωνίες. Σε Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Ισπανία, Φιλανδία, θα νιώσεις ένα αποδεκτό μέλος της κοινωνίας. Εάν σε παρηγορεί, εγώ τους γονείς μου, αν και εβδομηντάρηδες, τους "εκπαιδεύω" διαρκώς πάνω σε θέματα κοινωνικής ισότητας. Πέρυσι τους εξήγησα τη διαφορά μεταξύ σεξουαλικής ταυτότητας και σεξουαλικού προσανατολισμού και φέτος προσπαθώ να μη χρησιμοποιούν προσβλητικές εκφράσεις τύπου "είναι αδερφή". Ο καθένας ας αναλάβει τους γονείς του, μπας και δούμε μιαν άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο.
Οταν αποδεχτείς 100% αυτό που είσαι τότε θα δεις ότι με έναν μαγικό τρόπο όλα αυτά θα σταματήσουν να σε απασχολούν.Συν ότι οι άνθρωποι ακολουθούν κάποιες πεποιθήσεις,πολλές φορές για να γίνουν πιο αρεστοί στους υπόλοιπους,χωρίς στην ουσία να τις πιστεύουν . Μιλάω εκ πείρας!
Scroll to top icon